Ladders

Loading...

Ladder kopen bij Hubo

Schilderen, ramen wassen of een andere klus op hoogte uitvoeren? Met een ladder kan je eenvoudig aan de hoogste plekken in huis. Bij Hubo hebben we een ruim assortiment ladders van merken zoals Escalo, Altrex, Diggers en nog meer. We hebben zowel telescopische ladders als trapladders. Voor elke klus hebben we de geschikte opgang voor je in ons assortiment. Hieronder zetten we de verschillende soorten ladders voor jou op een rijtje.

Welke ladder kiezen?

Telescopische ladder

Een telescopische ladder is makkelijk uitschuifbaar en perfect voor wie dagelijks of af en toe een ladder nodig heeft. Deze trap is zowel voor binnen als voor buiten gebruik zeer handig. Verder hebben de meeste telescopische ladders een soft close zodat je vingers niet tussen de treden blijven steken. Hierdoor is dit handig hulpmiddel ook heel veilig.

Trapladder

Onze trapladders hebben een vaste lengte en zijn voorzien van platte brede treden. Dit gereedschap heeft ook stijlen aan de zijkant en beschikt het over een platform waardoor je makkelijker en comfortabeler kan staan. Voor lange klussen gebruik je best een trapladder in plaats van een gewone ladder.

Vouwladder

Vouwladders zijn zeer geschikt voor multifunctioneel gebruik door de vouwbaarheid van de ladder. De vouwladder is veilig, stabiel en stevig waardoor het de perfecte opgang is voor een doe-het-zelver maar ook heel praktisch voor een handige klusser.

Huishoudtrap

In een set huishoudtrappen zitten meestal twee soorten ladders: een grote ladder met minimum 6 treden en een kleine ladder met 2 treden. De grote huishoudtrap kan je voor verschillende huishoudklusjes gebruiken. De kleine trap is heel handig te gebruiken bij het huishouden en hier wordt vaak het materiaal opgezet zoals bijvoorbeeld een emmer.

Reformladder

Onze reformladders zijn geschikt voor elke klus en zijn beschikbaar in verschillende maten. Verder weegt hij meestal licht waardoor deze makkelijk verplaatsbaar is. Ook kan een reformladder 2-delig of 3-delig zijn.

Korte ladder of keukentrappen

Op zoek naar een lagere ladder of keukentrap? Bekijk dan hier al onze soorten keukentrappen in ons assortiment.

Andere ladders en toebehoren

In ons assortiment vind je ook nog andere ladders en toebehoren terug zoals een laddermat, een vouwladder met platform, een laddercaddy, inschuifvoetjes en nog veel meer. Zo vind je zeker de juiste ladder en toebehoren dat bij jouw klus past.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment ladders. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.