Stellingen

Loading...

Stelling kopen bij Hubo

Werk je op hoogte? Hiervoor is een stellig ideaal en zorg je ervoor dat je steviger staat. Zo heb je meer stabiliteit en kan je eenvoudiger werken met gereedschappen. Bij Hubo hebben we een ruim assortiment stellingen van merken zoals Altrex, Escalo en nog meer. Wij hebben een groot aantal stellingen van verschillende hoogtes voor je klaarstaan. Hieronder zetten we de verschillende soorten stellingen voor jou op een rijtje.

Welke stelling kiezen?

Stellingladder

Een stellingladder kan je gebruiken voor op trappen en voor multifunctionele klussen. Deze is gemaakt van aluminium en beschikt over een multiplex platform. Licht, stevig en compact zijn de eigenschappen van een stellingladder zodat jij perfect en veilig in de hoogte kan werken.

Werkplatform

Werkplatformen zijn voorzien van een antislipplatform met extra brede antisliptreden. Verder is het werkplatform ook geanodiseerd zodat corrosie van het aluminium en vuile handen vermeden worden. Verder beschikt dit platform ook over een extra veiligheidsvergrendeling. Het werkplatform is handig in gebruik en makkelijk plooibaar.

Hobbystelling

Met een hobbystelling kan je perfect je doe-het-zelfwerk op hoogte in de tuin uitvoeren. De hobbystelling is verstelbaar en de opstelling zorgt voor extra stevigheid. Onder deze stelling vind je ook wieltjes terug waardoor je deze makkelijk kan verplaatsen. Verder is de hobbystelling ook opvouwbaar en kan je het makkelijk opbergen.

Vouwstelling

Onze vouwstelling is ideaal voor huishoudelijk en doe-het-zelfwerk op hoogte. Deze stelling is voorzien van wielen en is gemakkelijk te verplaatsen. Een voordeel van de vouwstelling is dat hij door een standaard deuropening kan worden gereden. Verder is het ook eenvoudig om de vouwstelling in elkaar te monteren en vereist dit verder geen gereedschap.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment stellingen. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.