Laminaat

Loading...

Laminaat kopen bij Hubo

Een laminaatvloer heeft de uitstraling van een houten vloer, maar is veel onderhoudsvriendelijker en goedkoper. Laminaat is bovendien dun en eenvoudig zelf te leggen, waardoor je het uitstekend kan gebruiken bij renovaties. Bij Hubo vind je een ruim aanbod laminaat van merken zoals Berry Alloc en Eurohome.  

Onderhoudsvriendelijk met een natuurlijke uitstraling

De laminaatvloeren uit ons assortiment hebben de natuurlijke uitstraling van hout. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en ‘houtsoorten’. Je kan ze eenvoudig schoonmaken met water en een schoonmaakmiddel. Zo blijft je laminaatvloer er jaren als nieuw uitzien!

Laminaat voor vochtige ruimtes

Wil je laminaat gebruiken in je badkamer? Kies dan voor een water- en vochtbestendige laminaatvloer.

Geschikt voor vloerverwarming

Wil je ook kunnen genieten van heerlijk warme voeten tijdens de winter? Dan hebben we goed nieuws! De meeste laminaatvloeren uit ons assortiment kan je combineren met vloerverwarming. Neem een kijkje in ons assortiment laminaat geschikt voor vloerverwarming.

Ondervloer laminaat

Een ondervloer zorgt voor extra bescherming van je laminaatvloer en kan kleine oneffenheden compenseren. Bovendien zorgt een ondervloer voor isolatie en geluidsdemping. Bij Hubo vind je ondervloeren die je perfect kan combineren met laminaat. 

Hoe (klik)laminaat leggen?

Laminaat kan je eenvoudig zelf leggen! Hoe? Dat leggen we stap voor stap uit op onze hulp en advies pagina + instructievideo. 

Laminaat leggen