Afboording

Afboording kopen bij Hubo

Je tuin, gazon of oprit mooi afwerken? Hiervoor zijn afboordingen de perfecte oplossing! Bij Hubo hebben we een ruim assortiment afboording van merken zoals Nature, AVR, Ubbink en meer. We hebben verschillende tuinafboordingen die je voor verschillende toepassingen kan gebruiken. Hieronder zetten we alle afboordingen voor je op een rijtje.

Welke afboordingen kiezen?

Boordstenen

Boordstenen zijn de best gekende afboording. Deze zijn ideaal om je oprit of zandbak mee af te lijnen. Deze betonboordsteen is ontworpen in een rechte lijn. Zo baken jij eenvoudig en recht je tuin, oprit, … af.

Borderrand

Met borderranden gemaakt uit gerecycleerd polyethyleen bieden ze aan absolute randopsluiting voor vijvers, bloemperken, paden of gazons. Je kan ze dus voor vele toepassingen gebruiken. Daarnaast zijn ze ideaal voor een flexibele vormgeving en passen ze op verschillende soorten palen.

Rolboorder

Rolboorders herken je aan hun halfronde plaatjes die aan elkaar zijn bevestigd met een draad. Deze kan je makkelijk uitrollen en deels in de grond plaatsen. Ideaal om rolboorders te gebruiken om je tuin af te bakenen. Verder zijn rolboorders ook weer- en water bestendig.

Grasrand

Onze grasranden zijn ideaal voor het begrenzen van bloemenperken en tuinplanten. Deze rand is gemaakt van polyethyleen en is makkelijk in de bodem te plaatsen.

Grondpen

Met grondpennen zet je inkepingen van je borderrand vast. Zo blijft jouw borderrand mooi recht in je tuin staan en vermijd je dat deze gaat buigen. Verder zijn grondpennen makkelijk in gebruik.

Borderhekje

Borderhekjes bestaan uit halronde houten kleine platen die bevestigd zijn op een houten lat. Dit soort tuinafboording heeft aan de 2 zijkanten onderaan een punt waardoor je ze makkelijk in de grond kan plaatsen.

Piketpaal

Piketpalen zijn perfect om te gebruiken in combinatie met borderranden. De borderranden kan je eenvoudig op de piketpalen schroeven die op een afstand van elkaar staan. Zo blijven de borderranden in je tuin op zijn plaats staan.

Wilgenborder

Wilgenborders zijn uiteraard gemaakt uit wilgenhout en geven een natuurlijke uitstraling aan je tuin. De wilgenborders zijn voorzien van paaltjes met een punt waardoor je ze makkelijk in de grond kan bevestigen.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment afboording. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.