Groendak

Groendak kopen bij Hubo

Platte daken goed isoleren, is niet altijd een evidentie. Een esthetisch alternatief voor de isolatie van jouw plat dak, is een extensief groendak! Bij Hubo hebben we een ruim assortiment groendak. Een daktuin creëert een isolerend effect voor je plat dak en is bovendien goed voor de natuur.

Waarom kiezen voor een groendak?

Een groendak heeft niet alleen een isolerende werking maar zuivert ook de lucht en het regenwater. Fijn stof wordt geabsorbeerd waardoor het een uitstekende oplossing is voor in een stadsomgeving. Verder wordt door een daktuin ook het rioleringsnet minder belast. Bij een regelmatige onderstroming is dit zeker een plus.

Accessoires groendak

In ons assortiment accessoires voor groendaken vind je ook een controleput terug voor een goede afwatering van je dak. Verder hebben we ook dakgrind voor op je dak. Ontdek al onze accessoires voor groendaken.

Hulp & advies: Groendak leggen

Je groendak zelf aanleggen? Dat kan zeer eenvoudig. In ons hulp en adviesartikel leggen we stap voor stap uit hoe je dit doet. En kies de juiste producten naargelang de grootte van je dak.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment groendak. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.