Carports

Bezig met zoeken

 resultaten gevonden

Products

 van de   zoekresultaten getoond
Gelieve je zoekresultaten te verfijnen

Welke carport kiezen?

Houten of aluminium carport

Naast smaak zijn prijs, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid de belangrijkste factoren bij de keuze tussen een houten of een aluminium carport. 

  • Prijs: een houten carport is over het algemeen goedkoper dan een aluminium carport
  • Duurzaamheid: een aluminium carport gaat langer mee dan een houten carport
  • Onderhoud: hout is een natuurlijk materiaal, waardoor een houten carport regelmatig onderhoud vergt. Een aluminium carport is zeer onderhoudsvriendelijk. 

Vrijstaande carport of bevestigd aan de woning

Afhankelijk van de ruimte en locatie kan je kiezen tussen een vrijstaande carport of een carport die je bevestigt aan je woning. Een carport tegen het huis biedt meer bescherming tegen weer en wind dan een vrijstaand exemplaar. Er bestaan zowel carports die met de korte kant te bevestigen zijn aan de woning als carports waarbij je de lange kant vastmaakt. 

Dubbele of enkele carport

Bij Hubo vind je zowel dubbele als enkele carport. Kies een dubbele of enkele carport afhankelijk van het aantal auto's dat je onder de carport wenst te plaatsen en de ruimte die beschikbaar is. 

Carport met of zonder berging

Heb je naast je carport extra afsluitbare ruimte nodig om je tuinmateriaal, fietsen en ander materiaal in op te bergen? Kies dan voor een carport met berging, een garage of een aparte tuinberging