Carports

Loading...

Carport kopen bij Hubo

Je wagen beschermen onder een carport? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment carports van merken zoals Garden Plus, Gardenas en nog meer. We hebben zowel enkele als dubbele carports in verschillende stijlen. Zo vind je er ongetwijfeld één die past bij jouw stijl en vereisten.

Welke carport kiezen?

Om je te helpen bij de keuze van je carport hebben we enkele vragen opgelijst. Zo kies jij eenvoudig de carport die bij jou en je woning past!

  • Verkies je een houten of aluminium carport?
  • Wil je een vrijstaande carport of een carport die bevestigd wordt aan de woning?
  • Moet de carport plaats bieden voor 1 of meerdere auto's?

Verschillende soorten carports

Houten of aluminium carport

Naast de stijlkeuze zijn prijs, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid de belangrijkste factoren bij het kiezen tussen een houten of een aluminium carport.

  • Prijs: een houten carport is over het algemeen goedkoper dan een aluminium carport.
  • Duurzaamheid: een aluminium carport gaat langer mee dan een houten carport.
  • Onderhoud: hout is een natuurlijk materiaal, waardoor een houten carport regelmatig onderhoud vergt. Een aluminium carport is zeer onderhoudsvriendelijk.

Vrijstaand carport of aanbouw aan het huis

Afhankelijk van de ruimte en locatie kan je kiezen tussen een vrijstaande carport of een carport die je bevestigt aan je huis. Een carport met aanbouw tegen het huis biedt meer bescherming tegen weer en wind dan een vrijstaand exemplaar. We hebben zowel carports die met de korte kant te bevestigen zijn aan de woning als carports waarbij je de lange kant vastmaakt.

Dubbele of enkele carport

Bij Hubo vind je zowel dubbele als enkele carport. Kies een dubbele of enkele carport afhankelijk van het aantal auto's dat je onder de carport wenst te plaatsen en de ruimte die beschikbaar is.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment carports. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind nog meer tuinconstructies bij Hubo