Tuinmeubel accessoires

Loading...

Accessoires voor tuinmeubelen kopen bij Hubo

Ben je op zoek naar een hoes voor je tuintafel? Of kussens voor je tuinstoelen? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment accessoires voor tuinmeubelen van merken zoals Intex, Perel, Practo, Toolland en nog meer. Hieronder zetten we de verschillende soorten accessoires voor tuinmeubelen voor jou op een rijtje.

Welke accessoires voor tuinmeubelen kiezen?

Kussens

Onze kussens zijn zeer zacht en comfortabel. Ze zorgen voor een extra aangename zitting of ligging. We hebben zowel hoofdkussens als tuinstoelkussens voor je in ons assortiment. Er zijn verschillende soorten kussens in verschillende vormen en maten. Ontdek ze allemaal in ons ruime assortiment.

Beschermhoezen tuinmeubelen

Beschermhoezen beschermen je tuinmeubelen tegen water, vuil en stof. Zo hou jij je tuinmeubelen makkelijker proper en geef je ze een langere levensduur. We hebben zowel beschermhoezen voor loungesets, tuinsets, ligbedden, poefs, stapelstoelen, statafels en nog veel meer. Ontdek alle verschillende beschermhoezen voor tuinmeubelen in ons assortiment.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment accessoires voor tuinmeubelen. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.