Tuinsets

Loading...

Tuinsets kopen bij Hubo

Op zoek naar een tuintafel en stoelen die bij elkaar passen? Kies dan voor één van onze tuinsets. Bij Hubo hebben we een ruim assortiment tuinsets van merken zoals Garden Plus, Keter en nog meer. We hebben verschillende soorten sets voor in je tuin zoals picknicktafelsbartafelsets als bistrosets. Zo kan jij eenvoudig buiten eten en genieten van het mooie weer. Onze tuinsets zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en materialen. Zo vind je beslist de ideale tuinset die jouw tuin of terras helamaal compleet maakt!

Waarom een tuinset kiezen?

Een tuinset bestaat uit een tuintafel en een aantal tuinstoelen. Door meteen een complete tuinset aan te schaffen, ben je er zeker van dat je tuinstoelen bij je tuintafel passen en andersom. Tuinsets zijn er in verschillende groottes en stijlen. Zo zijn er kleine tuinsets voor 2 personen of 4 personen. De grote tuinsets zijn voor 6 personen, 8 personen of 10 personen. Verder vind je tuinsets ook in verschillende vormen: rond, vierkant of rechthoekig.

Welke tuinset kiezen?

Tuinsets

Er zijn verschillende soorten tuinsets. De populairste tuinset is deze met een tafel en stoelen. Dit is ideaal om buiten in je tuin te zitten en vrienden uit te nodigen. Verder zijn onze tuinsets zeer bestand tegen alle weersomstandigheden waardoor ze ook tegen een stootje kunnen. De kussens op je tuinset zorgen voor een zacht en comfortabel gevoel. Daarnaast zijn de kussens ook afneembaar en kan je ze makkelijk wassen. Wil je een extra touch in je tuin? Kies dan voor een lichtgevende tuinset.

Picknicktafel

Een picknicktafelset is gemaakt van gelakt hout en bestaat uit 2 vouwbanken. Zo kan je eenvoudig in je tuin zitten en picknicken. De banken zijn plooibaar waardoor je ze makkelijk schoon kan houden. Verder geeft een picknicktafel je een avontuurlijk en ontspannen gevoel.

Bartafels

Met onze bartafelset zit je hoger en lijkt het alsof je echt aan een bar zit. Een bartafel is voorzien van krukken en geven een strak ontwerp aan je tuin of interieur. Je kan dus een bartafelset zowel voor binnen als buiten gebruiken. De duurzaamheid van de bartafel en de barstoelen zorgen ervoor dat je er lang van kan genieten.

Bistroset

Ben je op zoek naar een tuinset voor een klein balkon? Dan is een bistroset een goede keuze! Onze bistrosets hebben een klassieke stijl en worden ook vaak als decoratie gebruikt. De meeste bistrosets zijn opvouwbaar en voorzien van een tafeltje en 2 stoelen.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment tuinsets. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind nog meer tuinmeubelen bij Hubo