Barbecues

Bezig met zoeken

 resultaten gevonden

Products

 van de   zoekresultaten getoond
Gelieve je zoekresultaten te verfijnen

Barbecue kopen bij Hubo 

Samen met vrienden of familie barbecueën op een warme zomeravond? Heerlijk! Bij Hubo hebben we een ruim assortiment barbecues van merken zoals Barbecook, Weber, Garden Plus en nog meer. We hebben zowel gasbarbecues, barbecues op houtskool als elektrische barbecues. Maar ook hebben we verschillende tafelbarbecues. Hieronder zetten we de voor- en nadelen per type BBQ voor jou op een rijtje. Zo vind jij de ideale BBQ voor in jouw tuin of terras.

Welke barbecue kiezen?

Gasbarbecue 

Met een gasbarbecue kan je volledig zonder stress barbecueën en deze is zeer gemakkelijk in gebruik. Zo kan je meteen aan de slag en hoef je geen houtskool meer te gaan halen. Deze barbecue kan je makkelijk aansteken en komt snel op temperatuur. Verder is het ook mogelijk om verschillende bereidingstechnieken te gebruiken. De aroma en smaak van je eten is wel minder uitgesproken dan bij een barbecue op houtskool.

Barbecue op houtskool

Een houtskool barbecue is de meest klassieke barbecue. Zo barbecue je jouw vlees lekker boven gloeiendhete houtskolen. Hierdoor duurt het even voor je vlees helemaal klaar is. Je eten krijgt een authentieke rooksmaak en geeft je een volledig barbecue gevoel. Dit type barbecue is kleiner dan een elektrische of gas barbecue waardoor je het na gebruik eenvoudig kan opbergen. Verder zijn er houtskool BBQ’en voor ieders budget.

Elektrische barbecue

Onze elektrische BBQ steek je makkelijk in het stopcontact en je kan meteen beginnen barbecueën. Met 1 druk op de knop zet je jouw barbecue aan en kan je meteen beginnen met je eten te bereiden. Een voorbereiding is dus niet meer nodig! Ook de bediening van de temperatuur kan je zelf helemaal regelen. Zo wordt barbecueën super simpel. Verder is deze barbecue na gebruik ook makkelijk te reinigen.

Voor- en nadelen van barbecue

Om de keuze voor je barbecue makkelijker te maken zetten we alle voor- en nadelen van onze verschillende barbecues voor je op een rijtje.

Gas BBQ

VOORDELEN
 • Binnen 10 minuten gebruiksklaar.
 • Temperatuurregelaar
 • Geen rook, geschikt voor overdekte ruimtes of op een balkon.
 
NADELEN
 • Duurder in aanschaf dan een traditionele BBQ.
 • Wordt minder warm dan een houtskool BBQ.
 • Geen typische BBQ smaak.

Houtskolen BBQ

VOORDELEN
 • Typische BBQ smaak, grillsmaak.
 • Voordeliger
 • Wordt erg warm, voor een krokant korstje.
 
NADELEN
 • Duurt even voor de BBQ klaar is voor gebruik.
 • Houtskool of briketten kunnen vroegtijdig doven.
 • Temperatuur regelen is moeilijk.

Elektrische BBQ

VOORDELEN
 • Onmiddellijk gebruiksklaar
 • Geen rook, geschikt voor overdekte ruimtes of op een balkon.
 • Compact
 
NADELEN
 • Kleiner aanbod
 • Steeds stroomvoorziening nodig.
 • Geen typische BBQ smaak.

Barbecue accessoires

Om te barbecueën zijn er verschillende accessoires die goed van pas kunnen komen. Daarom hebben wij deze handige hulpmiddelen voor jou in huis. Wij hebben zowel brandstoffen voor je barbecue, aanmaakproducten, kookgerei, barbecuehoezen en gasdrukregelaars voor je in ons assortiment. Zo wordt barbecueën zeer eenvoudig en kan je lekker genieten van je eten met je gezin of vrienden. Ontdek alle barbecue accessoires in ons assortiment.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment barbecues. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind nog meer tuinplezier bij Hubo

Partytenten

Partytenten & zonnetenten

Wil jij een feestje geven in je tuin? Met een partytent ben je zeker van je tuinfeest ongeacht het weer. Geniet je liever van de zon? Dan is een zonnetent ideaal. Zo ontspan je lekker in je tuin zonder al te veel last te hebben van de zon. Ontdek al onze partytenten en zonnetenten.

Buitenverwarming

Buitenverwarming

Met onze buitenverwarming kan je tijdens koudere periodes langer buiten genieten van je tuin of terras. We hebben zowel vuurkorven als terrasverwarmers voor je in ons assortiment. Ontdek alle vuurkorven en terrasverwarmingen bij Hubo.

Tuindecoratie

Tuindecoratie

Je tuin een gezellige touch geven? Dat kan met onze tuinkaarsen, tuinbeelden en bloempotten. Zo creëer jij een gezellige sfeer in je tuin of op je terras. Ontdek al onze tuindecoraties in ons assortiment.

Zwembaden

Verkoeling nodig tijdens warme zomerdagen? Kies dan voor een leuk zwembad. Bij Hubo hebben we verschillende soorten zwembaden voor jong, oud of het hele gezin. Ontdek alle zwembaden in ons assortiment.