Brandstoffen barbecues

Loading...

Barbecue brandstoffen kopen bij Hubo

Op zoek naar brandstof om je barbecue mee aan te steken? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment brandstoffen voor barbecues van merken zoals Weber, Forever en nog meer. We hebben zowel houtskool, briketten, aanmaakblokjes als een brikettenstarter en een kolentang voor je in ons assortiment. Hieronder zetten we verschillende soorten brandstoffen op een rijtje. Zo kan jij eenvoudig barbecueën in je tuin of op je terras.

Welke barbecue brandstoffen kiezen?

Houtskool bbq

Houtskool is relatief goedkoop, bereikt snel hoge temperaturen en wordt het meest gebruikt als brandstof om je barbecue mee aan te steken. Daarnaast geeft het ook een rokerig aroma aan je eten.

Houtskoolbriketten

Wil je nog eenvoudiger je barbecueën? Kies dan voor houtskoolbriketten. Deze beschikken allemaal over eenzelfde vorm en formaat waardoor het nog makkelijk is om het vuur aan te wakkeren dan met houtskool.

Kokosbriketten

Een ander soort briketten zijn kokosbriketten. Deze zorgen ervoor dat er veel minder vlammen zijn waardoor het barbecueën veilig verloopt. Verder branden kokosbriketten constant en langer dan gewone briketten. Deze zijn ook beter voor het milieu.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment brandstoffen voor barbecues. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind alles voor je barbecue bij Hubo