Speelgoed

Loading...

Speelgoed kopen bij Hubo

Ben je op zoek naar nieuw speelgoed voor je kinderen? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment speelgoed van merken zoals AVR, Chillafish, Maxxus, Nite Ize en nog meer. We hebben zowel glijbanen als kinderauto’s. Maar ook hebben we sup boarden, waterglijbanen, schepnetten, voetbalsets en nog veel mee. Zo vind je het ideale speelgoed voor jouw kind. Waterpret, sneeuwpret en veel speelpret gegarandeerd! Hieronder zetten we de verschillende soorten speelgoed voor jou op een rijtje.

Welk speelgoed kiezen?

Waterspeelgoed

SUP board

Peddelsurfen wordt zeer gemakkelijk met een SUP board. Het zorgt voor een rustgevend gevoel en is goed voor je gezondheid. Ons SUP board kan je opblazen en gemakkelijk meenemen. De peddel kan je eenvoudig verstellen zodat deze perfect is voor je lengte. Deze SUP set is zowel geschikt voor beginners als voor gevorderden.

Waterglijbaan

Je kinderen laten afkoelen tijdens warme zomerdagen? Dan is een waterglijbaan ideaal! Onze glijbaan is zeer breed waardoor je met 2 personen tegelijk kan racen naar de finish. De waterglijbaan is makkelijk aan te sluiten op een tuinslang en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Waterpistolen

Waterpistolen zijn ideaal voor een leuk watergevecht. Het waterreservoir kan je makkelijk vullen en het plezier kan beginnen. Zo beleven jouw kinderen veel speelplezier met onze waterpistolen. Ontdek al onze waterpistolen in ons assortiment.

Schepnet

Met een schepnet kan je kind waterspeelgoed terug opvissen in een zwembad. Ook is dit schepnet geschikt om een kikkervisje te vangen en weer vrij te laten in de natuur. Onze schepnetten zijn verkrijgbaar n verschillende kleuren. Ontdek ze allemaal ins ons assortiment!

Sneeuwpret

Slee

Hou je van sneeuwpret? Dan mag een slee niet ontbreken. Onze sleeën zijn gemaakt van hout of PVC en je kan er uren sneeuwplezier mee beleven. Ideaal om met je kind te spelen in de sneeuw. Verder hebben we ook een trekkoord om aan je slee vast te maken. Zo kan je makkelijker je slee op een berg slepen. Daarnaast hebben we ook rugsteunen die er voor zorgen dat je comfortabeler kan zitten op je slee.

Sneeuwglijmat

Een sneeuwglijmat is een simpelere versie van de slee. Het is voorzien van een handvat om de sneeuwglijmat te trekken en daarna van een heuvel af te glijden. Ontdek al onze sneeuwglijmatten in ons assortiment.

Sneeuwglijschotel

De sneeuwglijschotel lijkt op een kleine tol waarmee je over de sneeuw kan glijden. Verder is deze schotel ook voorzien van handvaten zodat je kind zich goed kan vasthouden. Met onze sneeuwglijschotel beleeft jouw kind ongetwijfeld veel sneeuwplezier.

Nog meer speelgoed

Elektrische kinderauto

Onze elektrische kinderauto is voorzien van een afstandsbediening waardoor je de auto kan bedienen. De kinderauto’s hebben LED koplampen, een stuur met autogeluiden en ook een schakelpook. Zo lijkt het een levensechte auto waar je kind gek op zal zijn.

Voetbalset

Met onze voetbal set beleeft jouw kind uren speelplezier in je tuin. De set is eenvoudig op te zetten en makkelijk te verplaatsen. Zo scoor jij zeker goede punten bij jouw kind met een voetbalset in huis.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment speelgoed. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind nog meer buitenspeelgoed bij Hubo