Zandbakken

Bezig met zoeken

 resultaten gevonden

Products

 van de   zoekresultaten getoond
Gelieve je zoekresultaten te verfijnen

Zandbak kopen bij Hubo 

Op zoek naar een zandbak voor je kind? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment zandbakken van merken zoals Gardenas en nog meer. Een zandbak is ideaal om je kinderen te laten spelen met zand. Van zandkastelen bouwen tot zandschilderijtjes. De fantasie van kinderen is eindeloos wanneer ze spelen met zand. Zandbakken zijn er in verschillende vormen en maten zoals een zandbak schelp, een zandbak bootje of auto. Verder zijn sommige zandbakken ook uitgerust met een bankje waarop je kind kan zitten. Met een deksel of afdekhoes zorg je ervoor dat het zand altijd proper blijft en niet vies wordt.

Speelzand

Om je zandbak compleet te maken hebben we ook speelzand voor jou in huis. Dit zand is gezuiverd en zeer geschikt voor jouw zandbak. Ook is ons speelzand getest op veiligheid en vrij van gevaarlijke bestandsdelen.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment zandbakken. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind nog meer buitenspeelgoed bij Hubo

Trampolines

Trampolines

Springen op een trampoline? Met onze trampolines beleeft jouw kind uren springplezier. Verder zijn onze trampolines voorzien van een veiligheidsnet en vind je ook een afdekzeil en pad voor je trampoline terug in ons assortiment. Ontdek alle trampolines en accessoires in ons assortiment.

Schommels & speeltorens

Schommels en speeltorens

Met onze schommels en speeltorens creëer je extra speel plezier voor jouw kind in je tuin. We hebben zowel gewone schommels als nestschommels, babyschommels, aanbouwschommels en allerlei verschillende speeltorens. Ook accessoires hiervoor kan je terugvinden bij ons.

Speelhuisje

Speelhuisjes

Een speelhuisje is ideaal om in je tuin te zetten en je kind veel plezier te laten beleven. We hebben zowel houten speelhuisjes als speelhuisjes gemaakt van kunststof. Verder hebben we ook nog accessoires om je speelhuisje verder mee aan te kleden. Ontdek al onze speelhuisjes en accessoires bij Hubo.

Speelgoed

Speelgoed 

Verschillende soorten speelgoed hebben we voor jou in ons assortiment. Zo vind je allerlei speelgoed voor waterpret, sneeuwpret en nog veel meer in ons assortiment. Zo zorg jij ervoor dat je kind zeer veel plezier beleeft in jouw tuin. Ontdek ze allemaal in ons assortiment.