Jacuzzi accessoires

Jacuzzi accessoires kopen bij Hubo

Op zoek naar accessoires voor je jacuzzi? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment jacuzzi accessoires van merken zoals Intex, ZEN Spa, Splash en nog meer. We hebben zowel schepnetten, jacuzzi stofzuigers, hoofdsteunen, zitjes, chloorverdelers, jacuzzi verlichting, afdekzeilen, filterpatronen en nog veel meer. Hieronder zetten we de verschillende jacuzzi accessoires voor jou op een rijtje.

Welke jacuzzi accessoires kiezen?

Schepnet

Met een schepnet voor je jacuzzi haal je zeer eenvoudig vuil en blaadjes er weer uit. Zo zorg je ervoor dat het water proper blijft en je heerlijk kan genieten.

Jacuzzi stofzuiger

Een jacuzzi stofzuiger is zeer handig om de bodem van je jacuzzi schoon te maken en te reinigen. Deze stofzuiger is voorzien van een lange telescopische steel zodat je zeker tot aan de bodem geraakt. Verder is de jacuzzi stofzuiger makkelijk te gebruiken.

Jacuzzi hoofdsteun

Een hoofdsteun in je jacuzzi zorgt voor een aangenamer gevoel. Dit kussen kan je makkelijk opblazen en wordt ergonomisch gevormd zodat je jouw hoofd comfortabel kan laten rusten. Zo kan jij helemaal relaxen in je jacuzzi.

Jacuzzi zitje

Met een zitje zit je extra comfortabel in je spa. Het jacuzzi zitje kan je makkelijk plaatsen en vastzetten. Zo biedt het een weerstand tegen het uitglijden. Verder kan je het ook makkelijk terug wegnemen.

Chloorverdeler

Een chloorverdeler zorgt voor een constante toevoer van chloor aan je water. Dit verzekert een goede waterkwaliteit. Verder is hier ook een koortje bij zodat je de verdeler makkelijk kan vasthangen. Zo zorg je altijd voor een hygiënische spa.

Jacuzzi verlichting

Wil je meer sfeer tijdens het bubbelen? Dat kan met jacuzzi verlichting. De lampjes kan je makkelijk bevestigen op je jacuzzi. Op deze manier maak jij jouw spa moment compleet met mooie sfeerverlichtingen.

Afdekzeil jacuzzi

Een afdekzeil is zeer handig om te vermijden dat er vuil in je jacuzzi terechtkomt. Maar ook heeft het afdekzeil een isolerende werking en blijft het water hierdoor 50% langer warm dan normaal.

Filterpatroon

Filterpatronen kan je makkelijk in je filterpomp plaatsen. Ze zorgen er voor dat al het vuil uit je jacuzzi gefilterd wordt. Zo ben je zeker van altijd proper water en kan je rustig genieten in je jacuzzi.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment jacuzzi accessoires. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.