Koelboxen

Loading...

Koelbox kopen bij Hubo

Je boodschappen of picknick fris houden? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment koelboxen van merken zoals Campingaz, Carpoint, Keter en nog meer. We hebben zowel frigoboxen en koeltassen als koelelementen. Zo houd jij je eten en drinken lekker fris onderweg tijdens warme zomerdagen. Hieronder zetten we de verschillende soorten frigoboxen voor jou op een rijtje.

Welke koelbox kiezen?

Koelboxen

Koelboxen zijn zeer handig om mee te nemen onderweg.. We hebben zowel grote als kleine frigoboxen voor je in ons assortiment. Onze koelboxen zijn gemakkelijk in gebruik om mee op reis te nemen of naar de winkel. Om je koelbox optimaal te laten werken gebruik je best koelelementen. Zo houd jij je eten en drinken lekker fris!

Koeltassen en koelzakken

Onze koeltassen zijn compact en makkelijk mee te nemen. Ze zijn kleiner dan een koelbox maar zorgen voor dezelfde koelheid. Zo kan je een koelzak ook mee naar het werk nemen, naar school of naar een camping.

Koelelementen

Koelelementen steek je vooraf in de diepvries om nadien te gebruiken in je frigobox of koeltas. Zo zorgen ze ervoor dat je eten en drinken extra fris blijft tijdens zomerse temperaturen. Koelelementen zijn ideaal voor op een camping of picknick.

Koelkussen

Een koelkussen kan je zowel warm als koud gebruiken. Dit type kussen zorgt ervoor dat je kan afkoelen en slapen tijdens zomerse nachten. Verder kan je het koelkussen ook opwarmen voor wanneer je het koud krijgt in de winter. Onze koelkussens zijn geschikt om in te vriezen tot -10°C en te verwarmen tot 60°C. Zo zijn deze kussens flexibel en ideaal voor veelzijdig gebruik.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment koelboxen. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind nog meer tuinplezier bij Hubo