Tuinvaten

Tuinvaten kopen bij Hubo

Je tuinafval verzamelen? Dat kan perfect met een tuinvat! Bij Hubo hebben we een ruim assortiment tuinvaten van merken zoals AVR, Polet, Garantia en nog meer. In onze tuinafvalzakken kan je je snoeiafval en andere tuinafval verzamelen. Zo blijft jouw tuin proper! Hieronder zetten we de verschillende soorten tuinvaten voor je op een rijtje.

Welk tuinvat kiezen?

Compostbak of compostvat

Composteren gaat eenvoudiger in een compostbak. Hier kan je al je tuinafval, aarde, houtsnippers en meer in kwijt. Door het bijhorende deksel heb je geen last van vliegen of vieze geurtjes. Verder kan je een compostvat makkelijk in elkaar steken en is het handig in gebruik. Onze tuincomposters zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

Tuinmand of tuinafvakzak

Tuinmanden zijn ideaal om snoeiafval van je tuin in te verzamelen. Onze tuinmanden en tuinafvalzakken zijn zeer flexibel en beide handvaten kan je in 1 hand dragen. Verder is een tuinmand ook geschikt om te gebruiken in het huishouden of om speelgoed te verzamelen van je kinderen. Heb je liever een deksel erbij? Kies dan voor een afvalvat. Onze afvalvaten zijn gemaakt van gegalvaniseerd staalplaat en zijn voorzien van een deksel.

Tuintrolley

Een tuintrolley is handig om snoeiafval, onkruid of gazonvilt en dergelijke te verzamelen. Deze tuintrolley is voorzien van wieltjes waardoor je hem makkelijk doorheen heel je tuin meeneemt. Zo blijft jouw tuin opgeruimd. Verder hebben we in ons assortiment ook een tuinmobiel. Een tuinmobiel beschikt over een zakhouder maar kan je ook gebruiken zonder als steekwagen. Deze multifunctionele tuinmobiel is zeer handig en kan je gebruiken voor verschillende toepassingen.

Aardappelmand

Aardappelmanden zijn ideaal voor het bewaren van aardappels. Maar daarnaast kan je deze tuinmand ook gebruiken tijdens het tuinieren of werken in de landbouw, enz. De aardappelmand is handig in gebruik en past ook als decoratie in huis.

Tuinoven

Met een tuinoven tover je tuinafval, bladeren en takken meteen om in as. De golvende buitenkant biedt extra stevigheid tijdens het verbranden. Daarnaast zijn onze tuinovens voorzien van steunvoeten zodat ze veilig op de bodem staan. Verder beschikt de tuinoven over bodem- en zijventilatie zodat het vuur niet dooft.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment tuinvaten. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind meer tuinverzorging en beplanting bij Hubo