Potterie

Loading...

Potterie kopen bij Hubo

Je tuin een extra touch geven? Dat kan door mooie planten te zetten in leuke bloempotten. Bij Hubo hebben we een ruim assortiment potterie van merken zoals Ecopots, Elho, Practo Garden, Nature en nog meer. We hebben zowel bloempotten, plantenbakken als tafelbladen en onderschotels voor je bloempot. Om zware bloempotten makkelijk te verplaatsen hebben we ook plantenrollers voor je in huis. Onze bloempotten en bloembakken zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Hieronder zetten we de verschillende potterie voor jou op een rijtje. Zo zorg jij eenvoudig voor meer bloemdecoratie in je tuin of op je terras.

Welke bloempotten, bloembakken of accessoires kiezen?

Bloempotten

Bloempotten zijn over het algemeen kleiner dan bloembakken en ideaal voor op een kleine plaats of voor op je tuintafel. Deze potten geven je bloemen een mooiere uitstraling en passen zo perfect bij jouw tuin of terras. Onze bloempotten zijn zeer stevig waardoor ze tegen een stootje kunnen. Wil je graag een milieuvriendelijke bloempot? Kies dan voor een turfpot. Turfpotten zijn gemaakt van houtvezels, turf en kalksteenwaardoor ze zeer goed zijn voor het milieu.

Bloembakken of plantenbak

Bloembakken zijn groter dan een bloempot en is zeer geschikt voor grotere planten. Deze plantenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals hout, kunststof, wicker, turf, beton, polypropyleen, PVC en nog veel meer. Verder zijn onze bloembakken ook verkrijgbaar in verschillende vormen en maten.

Tafelblad

Een tafelblad zorgt voor een mooiere uitstraling van je bloempot op je tuintafel. Verder bieden onze tafelbladen dankzij hun brede rand ook ondersteuning tijdens het onderhoud van je bloemen en planten. Zo zet je jouw plant of bloem extra in de kijker.

Kweekpot

Onze kweekpotten zijn voorzien van een unieke bodem waardoor ze zorgen voor de juiste watertoevoer. Zo creëer je gezonde bloemen en planten. Verder hebben ze ook een bijhorende onderschotel dat het overtollige water opvangt.

Plantenroller

Plantenrollers zijn ideaal om je bloempot op te zetten en zijn voorzien van wieltjes. Hierdoor kan je zeer eenvoudig je bloempotten van plaatsen verschuiven. Op deze manier wordt je rug niet overbelast en kan je jouw bloempotten zetten waar je wil.

Onderschotel bloempot

Onze onderschotels voor bloempotten beschermen je planten tegen wortelrot en houden ze in een optimale conditie. Zo vangen ze niet alleen overtollig water op maar kan je plant zelf water nemen wanneer het nodig is. Op deze manier hebben je planten altijd genoeg water en blijven ze langer mooi.

Plantstaander

Wil je verschillende kleine planten boven elkaar stapelen? Kies dan voor een plantstaander. Deze staander is voorzien van verschillende bloembakken waardoor je eenvoudig een lelijke muur kan verbergen met bloemen.

Balkonhaken en balkonbloembakken

Met onze balkonhaken kan je jouw balkonbloembakken aan de reling van je terras hangen. Zo geef jij je terras ook een bloemen uitstraling. Bij deze balkonhouders hoort ook een balkonbloembak. Deze past perfect in de haken waardoor je eenvoudig je terras kan versieren met bloemen en planten.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment potterie. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.