LED lampen

LED-lampen kopen bij Hubo

LED-lampen kopen? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment LED-lampen van merken zoals Philips, Osram, Eglo, Prolight, Wiz, iDual en nog veel meer. We hebben zowel LED-strips voor een kleurrijke LED-verlichting als LED-spots voor in je badkamer. Hieronder zetten we de verschillende soorten LED-lampen voor jou op een rijtje.

Welke LED-lampen kiezen?

LED-spot

Een LED-spot zorgt voor helder en warm licht, een lange levensduur en bespaart veel energie. De LED-spot is dimbaar waardoor je zelf de kleurtemperatuur kan kiezen. Een LED-spot is zeer geschikt als algemene verlichting maar ook als accentverlichting.

LED TL-lamp

Om een grote ruimte te verlichten is een LED TL-lamp ideaal. De TL-lamp heeft een hoge lichtsterkte, bespaart energie en heeft een zeer lange levensduur.

LED bollamp

De LED bollamp geeft zacht of warm licht en past in de meeste armaturen. Voor toepassingen in klassieke kroonluchters of vintage armaturen is de LED bollamp zeer geschikt.

LED reflectorlamp

De LED reflectorlamp heeft een puur en elegant ontwerp maar is ook verkrijgbaar in de vorm van een spot. De LED reflectorlampen zijn beschikbaar in verschillende lichtkleuren zoals warm wit, koud wit of RGB.

LED peerlamp

De LED peerlamp zorgt ervoor dat je gemakkelijk klassieke lampen met dezelfde fitting kan vervangen door een energiezuinige LED-lamp. Voor een warme sfeerverlichting in huis is de LED peerlamp zeer geschikt.

LED kogellamp

De LED kogellamp heeft een puur en elegant design, perfect om matte gloeilampen te vervangen. Verder is er ook een heldere LED kogellamp beschikbaar dat zorgt voor een schitterend en sprankelend lichteffect. De LED kogellampen zijn zeer geschikt voor decoratieve verlichting.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment LED-lampen. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.