LED strips

LED-strips kopen bij Hubo

LED-strips kopen? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment LED-strips van merken zoals Philips, Osram, Eglo, Prolight, iDual en nog veel meer. LED-strips worden vaak gebruikt als decoratie en voor het creëren van kleurrijk of wit licht. Onze verlichtingstrips zijn eenvoudig te plakken omdat het voorzien is van een zelfklevende plakstrip. We hebben zowel verschillende verlichtingstrips als LED-profiel en voor je in huis. Hieronder zetten we de verschillende soorten LED-strips voor jou op een rijtje.

Welke LED-strips kiezen?

LED profiel

Om je LED-strips te beschermen gebruik je best een LED profiel. Een LED profiel is gemaakt uit geanodiseerd aluminium en is UV-bestendig. Verder beschikt het LED profiel over een aluminium profiel en een matte diffusor.

LED balk

De LED balk is een LED-armatuur dat compact, energiezuiniger en langer mee gaat dan een klassieke TL-armatuur.

LED strips met afstandsbediening

Met de LED-strips met afstandsbediening verander je eenvoudig en snel de kleur die jij wil. LED-strips zijn ideaal om je favoriete plaatsen te verlichten. De LED-strips zijn flexibel, energievriendelijk en makkelijk op maat te kippen en te bevestigen.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment LED-strips. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.