Infrarood verwarming

Infrarood verwarming kopen bij Hubo

Een infrarood verwarming kopen? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment infrarood verwarmingen van merken zoals Profile, Eurom en nog meer.

Wat is infrarood verwarming en hoe werkt een infrarood verwarming?

Een infrarood verwarming of infraroodpaneel zendt lichtstralen uit waardoor personen en materialen als eerste worden verwarmd. Daarna wordt de lucht verwarmd en zorgt een infraroodpaneel voor een optimaal warmtegevoel. Hierdoor heb je veel minder energie nodig om het warm te hebben en bespaar je op je energiekost. Daardoor is een infrarood verwarming zeer milieuvriendelijk.

Is infrarood verwarming schadelijk?

Infraroodwarmte is zeer aangenaam en goed voor je gezondheid: je kan het gevoel vergelijken met de warmte die de zon geeft. Het zorgt niet alleen voor een betere bloedcirculatie maar versterkt ook het immuunsysteem. Infrarood verwarmingen laten geen droge lucht achter zoals bij sommige andere verwarmingen. Daarnaast brengt deze verwarming ook geen onnodige stofbeweging met zich mee. De infrarood verwarming is hierdoor perfect voor mensen met een allergie.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment infrarood verwarming. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.