Olieradiatoren

Olieradiator kopen bij Hubo

Een olieradiator kopen? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment olieradiatoren van merken zoals Profile, Perel en nog meer.

Wat is een olieradiator?

Een olieradiator bevat olie die circuleert door de radiator en wordt verwarmd. Zo wordt de lucht in de kamer verwarmd. Een olieradiator is ideaal om een ruimte langdurig warm te houden maar warmt traag op. De lucht wordt niet droog, een goede luchtcirculatie blijft behouden en is goed voor je gezondheid. Verder geeft de olieradiator nog een hele tijd warmte nadat je hem uitschakelt. Daarnaast beschikken olieradiatoren vaak ook over wieltjes waardoor ze makkelijk verplaatsbaar zijn.

Is een olieradiator zuinig?

Een olieradiator werkt modulerend en zorgt voor een gelijkmatige spreiding van warmte. Verder zorgt de spreiding van de warmte ervoor dat de olieradiator op een lage werkingstemperatuur kan worden gehouden waardoor je energie bespaart. Een olieradiator is zeker energie-efficiënt en dus ook zuinig.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment olieradiatoren. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.