Gaskachels

Gaskachel kopen bij Hubo

Een kachel op gas kopen? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment gaskachels van merken zoals Promight, Profile, Eurom en nog meer. Er zijn verschillende soorten gaskachels zoals een gasstraler of gaskanon. Welke gashaard kies ik het beste? Hieronder zetten we de verschillende soorten gaskachels voor jou op een rijtje.

Hoeveel kW heb ik nodig voor een gaskachel?

Wanneer je een kachel kiest als sfeerverwarming dan is een vermogen van 4kW voldoende. Als bijverwarming heb je natuurlijk meer vermogen nodig en het meeste wanneer je een kachel als hoofdverwarming gebruikt. Verder heeft een goed geïsoleerd huis minder warmte nodig dan een ouder huis dat minder geïsoleerd is.

Hoe werkt een gaskachel, gasstraler en gaskanon?

Gaskachel of gasstraler

Een gaskachel of gasstraler is ideaal om als verwarming te gebruiken voor verschillende ruimtes. Maar ook in vele garages, schuren, terrassen, enz. vind je gaskachels terug. Een gasstraler verbrandt gas, meestal propaan of butaan om een ruimte te verwarmen. Het is belangrijk om in de ruimte ook een goede ventilatie te voorzien, vermits er bij het verbranden van gas koolmonoxide vrijkomt en de zuurstof wordt opgebruikt.

Gaskanon

Wil je een extra grote ruimte verwarmen? Dan is een gaskanon zeer geschikt! Een gaskanon werkt anders dan een gaskachel. Een gaskanon werkt met een extra luchtverplaatsing en kan een ruimte tot 300m³ verwarmen. Net zoals een gasstraler werkt een gaskanon op propaangas of brutaangas. Een gaskanon is verder ook voorzien van een elektrische ontsteking, gasslang en regelaar. Om een feesttent te verwarmen is een gaskanon zeer geschikt.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment gaskachels. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.