Houtkachels

Loading...

Houtkachel kopen bij Hubo

Eenvoudig en zuinig je woning opwarmen? Of zoek je een sfeervol alternatief voor een open haard? Dan is een houtkachel de perfecte keuze! Met een houtkachel creëer je een gezellige haardvuur en warmte in huis. Bovendien wordt hij ook de echte eyecatcher van je woning. Bij Hubo hebben we een ruim assortiment houtkachels. Onze houtkachels hebben allemaal een hoog rendement en voldoen aan de Ecodesign normen. Zo circuleren de rookgassen meermaals door de kachel waardoor de glazen ruitjes niet te snel zwart worden. Daarenboven houden ze de aangename warmte langer vast zodat jij en je gezin er langer van kunnen genieten. Je vindt de perfecte houtkachel die in je woning past bij Hubo!

Waarom kiezen voor een houtkachel?

Een houtkachel biedt verschillende voordelen zoals het besparen op je energiefactuur. Door te stoken op haardhout bespaar je op gas, olie en elektriciteit. Onze houtkachels zijn ideaal om te gebruiken als bijverwarming naast je centrale verwarming. Je vindt ze in verschillende stijlen, modellen en materialen in ons assortiment.

Veilig en duurzaam stoken voor een hoger rendement

Met een houtkachel kan je flink wat geld besparen. Voor deze kachel kies je best voor gekliefd en gedroogd haardhout. Dit soort brandhout zorgt voor een mooie verbranding, een schonere uitstoot en verhoogt het rendement van je houtkachel. Ook een regelmatige schoonmaakbeurt doet wonderen. Daarnaast is dit type kachel ook heel veilig aangezien het vuur is afgeschermd doormiddel van een glas.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment houtkachels. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Vind alles voor je houtkachel bij Hubo

Brandhout

Brandhout

Om je houtkachel te laten werken heb je brandhout nodig. Bij Hubo hebben we het perfecte brandhout voor je houtkachel. Ontdek ons volledige assortiment!

Installatiemateriaal voor houtkachels

Installatiemateriaal voor houtkachels

Bij Hubo hebben we verschillende materialen om de rookafvoer van je houtkachel te installeren. Ontdek al onze hulpstukken voor houtkachels in ons assortiment.

Accessoires voor je houtkachel

Accessoires voor je houtkachel

Verschillende accessoires zoals een houtmand, haardscherm, kachelkoord, haardset en nog veel meer vind je in ons assortiment. Deze accessoires zorgen voor nog meer gebruiksgemak. Ontdek ze allemaal!

Houtopslagen

Houtopslagen

Je hout droog en netjes opslagen? Hiervoor is een houtopslag zeer geschikt! De houtbeugels zijn voorzien van een moderne uitstraling zodat ze bij elke woning passen. Op deze manier is je hout mooi opgeborgen en beschermt tegen regen en wind. Ontdek al onze Houtopslagen.