Kachel accessoires

Accessoires voor kachels kopen bij Hubo

Accessoires voor kachels kopen? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment accessoires voor kachels van merken zoals Zibro, Profile, Practo, Pyrofeu, Zip, Forever, Toolland, Eres en nog veel meer. Hieronder zetten we de verschillende soorten accessoires voor kachels voor jou op een rijtje.

Welke accessoires voor kachels kiezen?

Accessoires voor houtkachels

Verschillende accessoires voor houtkachels hebben we voor jou in huis. Zo vind je in ons assortiment een brandblusser voor schoorsteenbrand, een houtmand, een houtopberging, en houtmand op wieltjes, aanmaakblokjes, een haardscherm, een kachelkoord, een haardset, een schoorsteenveegset, een kolenemmer, een pelletemmer, hittebestendige handschoenen en nog veel meer. Ontdek alle accessoires voor houtkachels in ons assortiment.

Accessoires voor petroleumkachels

Bij Hubo hebben we verschillende accessoires voor petroleumkachels voor je klaarstaan. Zo vind je in ons assortiment een handpomp, een elektrische pomp, een wiek voor je petroleumkachel en nog veel meer. Ontdek alle accessoires voor petroleumkachels in ons assortiment.

Aanmaakproducten

Wil jij je kachel, openhaard of barbecue eenvoudig aansteken? Dan zijn aanmaakproducten de ideale oplossing! Bij Hubo hebben we zowel aanmaakblokjes, aanmaakhout, aanmaakvloeistof, aanmaakgel en nog veel meer. Ontdek alle aanmaakproducten in ons assortiment.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment accessoires voor kachels. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.