Luchtbehandeling

Luchtbehandeling kopen bij Hubo

Op zoek naar een apparaat om de lucht in je huis te behandelen? Bij Hubo hebben we een ruim assortiment apparaten voor luchtbehandeling van merken zoals Eurom, Domo, Rubson, Bison, Soehnle, HG en nog veel meer. Hieronder zetten we de verschillende soorten apparaten voor luchtbehandeling voor jou op een rijtje.

Welke luchtbehandeling kiezen?

Luchtbevochtiger

Wanneer er te weinig vocht zich in de lucht bevindt, krijg je mogelijks last van droge ogen of een droge huid. Dit gebeurt doordat je de verwarming aanzet en de luchtvochtigheid daalt tot minder dan 40%. Dit is uiteraard niet aangenaam. Hiervoor is een luchtbevochtiger de ideale oplossing! Een luchtbevochtiger zorgt dat de lucht vocht opneemt en een goede luchtvochtigheid in huis circuleert. Ontdek alle luchtbevochtigers in ons assortiment.

Luchtreiniger

Een luchtreiniger filtert stof, pollen, bacteriën en ziektekiemen uit de lucht door onzuiverheden op te vangen met een collector of filter. Er zijn twee verschillende reinigingstechnieken zoals het reinigen met een filter of het reinigen met ionisatie. Verder helpt een luchtreiniger ook de klachten van allergieën of asma te verminderen. Vieze geurtjes en sigarettenlucht worden verleden tijd met een luchtreiniger in huis. Ontdek alle luchtreinigers in ons assortiment.

Luchtontvochtiger

Wanneer de lucht te vochtig is in een ruimte krijg je last van schimmel, condens, huisstofmijt, zilvervisjes, muffe lucht of andere vochtproblemen. Met een luchtontvochtiger of vochtvreter verlaag je de luchtvochtigheid en hou je het goed op peil. Zo zorgt een luchtontvochtiger er zeker voor dat je over een aangename en gezonde luchtvochtigheid in de ruimte beschikt. Verder hebben we ook navullingen voor je vochtvreter zodat je altijd een goede luchtvochtigheid hebt in huis. Ontdek alle luchtontvochtigers en navullingen in ons assortiment.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment apparaten voor luchtbehandeling. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.