Fitnesstoestellen

Loading...

Fitnesstoestellen kopen bij Hubo

Op zoek naar fitnesstoestellen? Bij Hubo hebben we verschillende fitnessapparaten om je eigen fitnessruimte thuis te creëren. Hierdoor kan je thuis sporten en fit blijven. Hieronder zetten we de verschillende fitnesstoestellen voor je op een rijtje.

Welk fitnesstoestel kiezen?

Loopbanden

Vanuit je woonkamer stimuleer je het hardlopen om aan je conditie te werken. Onze loopbanden zijn voorzien van een schokabsorptie systeem dat ervoor zorgt dat je een soepel loopervaring krijgt. Dit vermindert de impact op je gewrichten en ligamenten en vermindert de kans op sportblessures. Ontdek alle Loopbanden bij Hubo.

Hometrainers

Hometrainers zijn compact en veelzijdig ontworpen. Hierdoor is dit toestel ideaal om thuis te fietsen of te revalideren. Dit type fiets vermindert het risico op vallen en verwondingen bij het op- en afstappen. Ontdek alle hometrainers in ons assortiment.

Roeitrainers

Met een roeitrainer train je jouw bovenlichaam, armen, benen en buikspieren op een goede manier zonder enige impact te hebben op je gewrichten en spieren. Onze roeitrainers zijn stijlvol en robuust waardoor ze ideaal zijn voor thuistraining. Ontdek alle roeitrainers bij Hubo.

Crosstrainers

Lopen of joggen in huis? Dat kan eenvoudig met een crosstrainer. Crosstrainers zijn het perfecte fitnessapparaat om het maximale uit je training te halen zonder je gewrichten te belasten. Ontdek alle crosstrainers in ons assortiment.

Krachtstations

Thuis aan je kracht en spiermassa werken? Een krachtstation maakt het mogelijk om zelf je eigen work out schema samenstellen. Je bepaalt zelf wanneer je hier tijd in investeert aangezien je alle middelen in huis hebt om alle gewenste spiergroepen te trainen. Ontdek de krachtstations bij Hubo.

Ligfietsen

Een ligfiets biedt een gelijkaardige training als de hometrainer. Alleen wordt je rug op een ligfiets minder belast waardoor dit fitnesstoestel voor vele mensen comfortabeler is. Daarnaast is dit toestel ook ideaal voor een revalidatie of om in beweging te blijven. Ontdek ze allemaal bij Hubo.

Fitnesstoestel accessoires

In deze categorie vind je allerlei fitnesstoestel accessoires die bij je fitnesstoestel horen. Bekijk ze allemaal in ons assortiment.

Bij Hubo hebben we een ruim assortiment fitnesstoestellen. Bestel eenvoudig online of ga naar een Hubo winkel bij jou in de buurt.

Bekijk onze fitnesstoestellen van dichtbij in één van onze testwinkels bij jou in de buurt

Wil je de toestellen eerst eens in het echt bekijken? Kom dan een kijkje nemen in één van onderstaande testwinkels bij jou in de buurt. Hier vind je een mooie selectie van ons nieuw fitness assortiment dat je kan gaan bekijken!