Zonnepanelen: laat de zon jouw energiefactuur betalen

Hubo wil zijn klanten de beste zonnepanelen en service aanbieden. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met SolarPower Partners, een netwerk van gerenommeerde bedrijven gespecialiseerd in de plaatsing van kwalitatieve zonnepanelen. SolarPower Partners zorgt zowel voor het vervoer als de installatie van de zonnepanelen, je hoeft dus helemaal niets zelf te doen! 

Hoe gaan we te werk?

  1. Schrijf je in voor een vrijblijvende afspraak via de SolarPower website.
  2. Een installateur in jouw buurt neemt contact met jou op om een afspraak in te plannen, volledig gratis en vrijblijvend.
  3. Je ontvangt een offerte op maat, aangepast aan jouw gezinssituatie en dakspecificaties.
  4. Overtuigd? Dan slaan we de handen in elkaar en geniet je minstens 25 jaar lang van gratis elektriciteit!

Waarom zonnepanelen kopen via Hubo?

✓ 20 jaar productgarantie

Omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit van onze zonnepanelen krijg je maar liefst 20 jaar fabrieksgarantie! 

✓ 25 jaar opbrengstgarantie

We garanderen maar liefst 25 jaar vermogensgarantie. Dat betekent dat je zelfs 25 jaar na de installatie nog steeds profiteert van jouw investering met een minimaal vermogen van 80% tegenover de installatieperiode. 

✓ 100% made in Germany

Onze zonnepanelen worden volledig in Duitsland vervaardigd. Je kan dus rekenen op betrouwbare producten met hoge kwaliteitsnormen!

✓ Snelle terugverdientijd

Gemiddeld heb je je investering al op 8 jaar terugverdiend! Met een vermogensgarantie van 25 jaar, profiteer je dus nog vele jaren van gratis elektriciteit.

Wat brengt een investering in zonnepanelen op?

Hoeveel verbruik je per jaar en wat levert het op als je investeert in zonnepanelen? Onderstaande figuur geeft een indicatie van het gemiddelde verbruik van een gezin van 4 en hoeveel ze besparen op jaarbasis. 

Enkele van onze realisaties

SolarPower Partners heeft al jarenlang ervaring in het plaatsen van Soluxtec zonnepanelen. Soluxtec is een innovatieve producent van fotovoltaïsche zonnepanelen van hoge kwaliteit, hoge efficiëntie en esthetiek. De zonnepanelen kunnen zowel op een hellend als plat dak geïnstalleerd worden.