Andere diensten

Op deze pagina vind je een aanvulling van onze andere diensten. We bieden zowel thuislevering aan als plaatsingsdiensten en verhuurdiensten. Bekijk ze allemaal!

Hout op maat laten zagen

Hout op maat laten zagen

Een tafel, een bureau of een ander klusproject maken? Dat kan eenvoudig met onze hout op maat service. Je bestelt eenvoudig je hout op maat en je haalt het af in één van onze Hubo-winkels of we bezorgen het bij je thuis. Ontdek onze hout op maat service!

RingTwice

Hulp nodig?

Op zoek naar iemand om je tuinhuis te installeren of een lekkende kraan te vervangen? Hubo is de officiële partner van Ring Twice, de grootste gemeenschap van particuliere en zelfstandige klussers in België.

Airco plaatsen en installeren

Airco Service

Wil jij een airconditioner installeren voor tijdens de warme dagen? Hubo werkt samen met partner Solyd. Vraag een offerte op maat en ze bezorgen jou de airco die geschikt is voor jouw ruimte, allerlei handleidingen en een materiaallijstje. Zo kan jij je airco zelf installeren en kosten besparen. Daarna komt Solyd je airco keuren.

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Hubo werkt samen met SolarPower Partners voor de plaatsing van kwalitatieve zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat een investering in zonnepanelen jou kan opleveren.

Thuislevering

Thuislevering

Steeds meer producten zoals tuinhuizen, bouwmaterialen, elektrische gereedschap, tuinmeubelen, carports en nog veel meer kan je tot aan je voordeur laten leveren. Momenteel is dit al voor 20.000 producten mogelijk en daar komen nog elke dag weer nieuwe bij.

Bouwmaterialen aan huis leveren

Bouwmaterialen aan huis leveren

Bouwmaterialen nodig? Deze kan je eenvoudig thuis laten leveren. De levering is altijd op afspraak. Je betaalt een vaste kost per levering, ongeacht de hoeveelheid.

Hubo diensten in de winkel

Bij Hubo bieden we verschillende diensten aan in onze winkels. Het aanbod verschil van winkel tot winkel. Bekijk ze allemaal!