Hoe opbergruimte creëren met Element System?

Ben je op zoek naar een flexibel systeem om opbergruimte te creëren in je garage, berging, woonkamer of op zolder? Bekijk dan zeker eens ons uitgebreid Element System assortiment!

Het Element System assortiment bestaat uit plankendragers en wandrails in verschillende formaten waarmee je eenvoudig zelf een open opbergsysteem creëert. Volledig op maat van de ruimte en jouw opbergnoden.

Naast functioneel is het systeem ook esthetisch erg aantrekkelijk. De verschillende elementen zijn zowel in het wit, zwart als aluminium beschikbaar. Je kan de Element System rails en steunen combineren met  meubelpanelen of houten planken naar keuze. Zo maak je eenvoudig zelf een open wandkast die helemaal past in jouw interieur. Doe-het-zelf met Hubo!

Element System promotie

Creëer zelf wandopberging met Element System

Maak vooraleer je aan de slag gaat een plan van hoe je wandkast eruit moet zien. Bepaal de gewenste afmetingen, kleuren en samenstelling. Kies aan de hand daarvan de juiste steunen, wandrails en planken voor jouw opbergsysteem. 

Kies de gewenste steunen

In het Element System assortiment vind je zowel dubbele als enkele steunen. De Classic plankendragers hebben een draagkracht van 50 kg. De Classic Pro steunen kunnen maar liefst 60kg dragen. Kies tussen zwarte, witte of grijze steunen met een diepte van 15-60cm. Ben je van plan om boeken te plaatsen? Dan kan je handige boekensteunen toevoegen aan je systeem!

Kies de bijpassende wandrails

Kies nu de juiste wandrails. Heb je dubbele steunen gekozen? Kies dan ook voor een dubbele wandrail. De rails kan je met behulp van schroeven en pluggen in de muur bevestigen. 

Kies de juiste wandplanken

In ons assortiment meubelpanelen vind je zowel witte, zwarte als houten panelen die je kan gebruiken om je opbergsysteem af te maken. Let erop dat de diepte van de planken die je kiest overeen komt met de diepte van de wandsteunen. 

Laat je inspireren!

Element System schabben
Element System zwart
Element system steun
Element System boekenwand
Element System open voorraadkast
Element System bergruimte