Welk opbergrek kiezen? Hubo helpt!

Ben je op zoek naar een oplossing voor het organiseren van je garage, berging, woonkamer of hobbyruimte? Bekijk dan zeker ons uitgebreid assortiment opbergrekken. 

Onze opbergrekken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, materialen en stijlen. Zo kan je een rek kiezen dat perfect past bij jouw behoeften en interieur. Ontdek een ruim aanbod opbergrekken in onze folder of gebruik onze keuzehulp om het perfecte rek te vinden voor jouw specifieke situatie!

Onze top 10 best verkopende rekken

Element System promotie

Rekkenzoeker: Vind het rek dat je nodig hebt bij Hubo

Dankzij onze rekkenzoeker maken wij het vinden van het meest geschikte rek voor jouw specifieke situatie super eenvoudig!  

1. Kies op basis van het beoogde gebruik

Op basis van de ruimte waarin je het rek wil plaatsen en het gewicht dat de planken moeten dragen, maken wij een selectie van de meest geschikte opbergrekken.

Geschikt voor gebruik in VOCHTIGE RUIMTES

Wil je het rek gebruiken om lichte spullen of zware items op te bergen? Maak de gewenste keuze en ontdek meteen welke opbergrekken geschikt zijn voor jouw situatie.

Geschikt voor gebruik in DROGE RUIMTES

Wil je het rek gebruiken om lichte spullen of zware items op te bergen? Maak de gewenste keuze en ontdek meteen welke opbergrekken geschikt zijn voor jouw situatie.

2. Kies op basis van de afmetingen - breedte

Ben je op zoek naar een opbergrek met een specifieke breedte? Gebruik dan onderstaande knoppen en zie meteen welke opbergrekken in aanmerking komen. 

3. Kies op basis van het materiaal

Ben je op zoek naar een rek dat perfect past in je interieur? Dan zoek je misschien liefst op basis van het materiaal waaruit het rek gemaakt is. Bij Hubo vind je zowel houten, metalen als kunststof opbergrekken.