Hoe tafelblad op maat maken?

Tafel op maat laten maken

Op zoek naar een leuke touch in je woning? Kies dan voor een tafel op maat. Met onze Hout op maat service stel je eenvoudig jouw tafelblad samen. Daarna kies je de meubelpoten die erbij passen. Bij Hubo werken we hiervoor samen met CanDo. Zij maken je tafelblad op maat en leveren het bij je thuis. Je hoeft alleen de tafel zelf nog af te werken met olie of lak en de tafelpoten te monteren. Zo past iedere unieke tafel perfect in jouw interieur.

Voordelen maatwerk tafels CanDo

  • Ruime keuze aan materiaalsoorten en vormen.
  • Zeer eenvoudig te bestellen.
  • Wordt volledig handgemaakt.
  • Tot op de mm op maat gezaagd.
  • Binnen 12 werkdagen thuis geleverd.
  • Tafelblad en tafelpoten makkelijk te bevestigen.
Tafelblad op maat

Jouw eettafel op maat in 4 stappen

In slechts 4 stappen bestel jij je houten tafelblad op maat. Via onderstaande knop kom je op onze configurator en kan je direct beginnen met je tafel samen te stellen.

Houtsoort tafelblad kiezen

1. Houtsoort bepalen

Onze tafels op maat zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten zoals: eiken, berken, grenen, ocoumé, vuren, ...

vorm en afmetingen tafelblad kiezen

2. Vorm en afmetingen kiezen

Je tafel kan in verschillende vormen gemaakt worden. Zo kies je voor een vierkante of rechthoekige tafel in een strak interieur. Een ronde of ovale tafel staat dan weer mooi in een landelijk interieur.

Tafelblad randafwerking kiezen

3. Tafelblad randafwerking kiezen

Voor de randafwerking kan je kiezen voor een afgeronde afwerking of een afschuine afwerking. Wil je liever geen afwerking? Dat is uiteraard ook mogelijk.

Tafelpoten kiezen

4. Tafelblad en tafelpoten combineren

Na het kiezen van je tafelblad kan je de tafelpoten kiezen. Deze opties zijn afhankelijk van je voorgaande keuzes.

Houten tafels op maat

Houten tafels zijn een perfecte keuze voor als je op zoek bent naar kwaliteit, stijl en functionaliteit. Onze houten tafels zijn gemaakt van natuurlijke materialen en zijn zeer duurzaam. Met hout kies je voor een sterk en veerkrachtig materiaal dat jarenlang meegaat, zelfs onder zware belasting. Daarnaast voegt hout een warme en gezellige uitstraling toe aan de ruimte in je woning. Het brengt een natuurlijke en landelijke sfeer naar boven. In combinatie met stalen tafelpoten past dit ook goed in moderne interieurs. Op deze manier is een houten tafel op maat altijd een goede keuze.

Voorbeelden houten tafels op maat

Houten statafel

Houten statafel

Houten ronde tafel

Houten ronde tafel

Houten bureautafel

Houten bureautafel

Houten eettafel

Houten eettafel

Tafelblad kopen bij Hubo

Voor tafelbladen rond, ovaal, rechthoekig of vierkant, groot of klein, kan je terecht bij Hubo. In onze configurator stel je zelf je eigen tafelblad samen. Dit is mogelijk met of zonder tafelpoten. Bestel via onderstaande knop eenvoudig je tafel op maat.