Ken jij de Philips Hue slimme verlichting al?

Philips Hue is een slim draadloos verlichtingssysteem waarmee je gemakkelijk je verlichting kunt regelen en voor elk moment de juiste sfeer kan realiseren. Ontdek hoe je je slimme woning tot leven brengt met een reeks slimme lampen, armaturen, schakelaars en sensors. 

Philips Hue slimme verlichting

Waarom kiezen voor Philips Hue slimme verlichting?

Regel je verlichting op jouw manier

Regel je verlichting op jouw manier

Met Philips Hue zijn er tal van manieren om je lampen te bedienen. Gebruik de Philips Hue app, een van de apps van derden, slimme schakelaars, bewegingssensors, je Apple Watch of zelfs je stem. Laat het lijken alsof je thuis bent als dat niet zo is. Gebruik de routinefunctie en stel meerdere tijdschakelklokken in om op verschillende tijdstippen het licht aan te doen in je kamers.
Wees creatief met kleur

Wees creatief met kleur

Speel met licht en kies uit 16 miljoen kleuren om de sfeer en het aanzien van je kamer onmiddellijk te veranderen. Stel de scène moeiteloos in met één druk op de knop. Gebruik een favoriete foto en herleef dat speciale moment met gekleurde lichteffecten.

Synchroniseer je lampen

Synchroniseer je lampen

Ga met Philips Hue helemaal op in je favoriete film, synchroniseer je lampen met elke song, of vul je kamer met de effecten uit je game. Creëer eenvoudig jouw amusementsruimte in de Philips Hue app en realiseer de meest gedenkwaardige kijk-, luister- en gaming-momenten.

3 types slimme Hue lampen

Philips Hue biedt drie types slimme lampen die geleverd worden in verschillende vormen, formaten en modellen. Kies Hue white voor gemakkelijke regeling en comfort, Hue white ambiance voor ontspannend warmwit licht tot koel daglicht dat jouw dagelijkse activiteiten ondersteunt, of Hue white and color ambiance voor een volledige, overrompelende belevenis. Ze werken allemaal samen om jouw woning slimmer, comfortabel en energiezuinig te maken.

White & Color Ambiance

White & Color Ambiance

✓ Je lampen vanop afstand bedienen
✓ Lichtschema's instellen voor eenvoudige woningautomatisering
✓ Dimmen 
✓ Geleidelijk wakker worden met jouw eigen zonsopgang
✓ Van warm wit tot koel helder daglicht
✓ Energie opdoen, concentreren, lezen en ontspannen met wit licht
✓ Kiezen uit 16 miljoen kleuren
✓ Synchroniseren met films en muziek
✓ Een nieuw licht voor het spelen van games

White Ambiance

White Ambiance

✓ Je lampen vanop afstand bedienen
✓ Lichtschema's instellen voor eenvoudige woningautomatisering
✓ Dimmen 
✓ Geleidelijk wakker worden met jouw eigen zonsopgang
✓ Van warm wit tot koel helder daglicht
✓ Energie opdoen, concentreren, lezen en ontspannen met wit licht

White

White

✓ Je lampen vanop afstand bedienen
✓ Lichtschema's instellen voor eenvoudige woningautomatisering
✓ Dimmen 

Schep voor elk moment de juiste sfeer

Je kunt op een natuurlijke manier in slaap vallen en wakker worden doordat de effecten van zonsopkomst en zonsondergang worden nagebootst. Energie opdoen, lezen, concentreren en ontspannen met de juiste tint zacht, wit licht. Gebruik de Philips Hue app om je lichtinstellingen aan te passen, van koel, stimulerend daglicht tot ontspannend, warmwit licht.

Schep voor elk moment de juiste sfeer
De Hue Bridge

De Hue Bridge

De bridge is het hart van je Philips Hue-systeem en verbindt je slimme apparatuur met je Philips Hue-lampen. Je kunt tot 50 Philips Hue-lampen en ‑accessoires aansluiten op één bridge. Als die via WiFi is verbonden met je router, verbindt hij je systeem ook via het Internet met de wereld buiten je woning voor bediening als je van huis bent en andere slimme functies.

Bluetooth

Het is ook mogelijk om de Philips Hue-lampen aan te sturen via Bluetooth. Hiervoer hoef je geen Bridge aan te schaffen. Opgelet, er zijn enkele verschillen als je de Hue lampen enkel aanstuuurt met Bluetooth ten opzichte van besturing via de Bridge. Zo kan je maximaal 10 lampen aansturen via Bluetooth. Ontdek alle verschillen hieronder.

Lamp bedienen via bluetooth
Voordelen bluetooth vs bridge

De Philips Hue app

De Philips Hue app is ontworpen uitgaande van jou, je woning en je dagelijkse leven. Stel je kamers eenvoudig in en bedien alle lampen tegelijk. Stel lichtschema's en/of timers in om je dagelijkse bezigheden te ondersteunen. Bewaar je favoriete lichtinstellingen en roep die op elk gewenst moment weer op met één vingerbeweging. Speel er wat mee en ontdek alle functies.

App Store
Google Play
Philips Hue app

Installeer je Philips Hue slimme verlichting eenvoudig zelf

Het duurt niet langer dan enkele minuten om de bridge in te stellen, de lampen ermee te verbinden en deze te bedienen via de Philips Hue app. Creëer jouw persoonlijke draadloze verlichtingssysteem met deze eenvoudige stappen.

Lamp bevestigen
Philips Hue-systeem installeren
Verlichting verbinden via app
Lampen bedienen

Doe meer met Friends of Hue

Philips Hue werkt samen met andere slimme apparaten en diensten. Producten die zijn aangeduid als Friend of Hue werken eenvoudig voor jou samen in je woning. Je kunt je Philips Hue-systeem verbinden met Amazon Echo, Apple HomeKit, de Google Assistant, IFTTT, Nest, Samsung SmartThings en nog veel andere.

Amazon Alexa
Apple HomeKit
Bosch Smart Home
Google Assistant
Logitech
Nest
Smart Things
Eneco

Ontdek het Philips Hue assortiment bij Hubo!

Bij Hubo vind je een ruim Philips Hue assortiment: starterskits, lampen, regelsystemen,... Bestel eenvoudig online of in je Hubo winkel.

Wat heb je nodig om te starten?

Alles wat je nodig hebt om aan de slag te kunnen gaan met Philips Hue is een starterkit die lampen en een bridge bevat. 

Nieuw! Niko switch

Niko heeft als 'Friend of Hue' een slimme schakelaar ontwikkeld. Deze schakelaar is volledig compatibel met alle Philips Hue oplossingen en behoudt daarbij zijn strakke Niko design. Je kan kiezen uit een witte of zwarte Niko switch. 

Uitbreidingen op je systeem

Als je eenmaal een brug hebt, kun je je systeem eenvoudig stap voor stap uitbreiden. Je kunt tot 50 lampen aansluiten op een enkele bridge en vervolgens al je lampen bedienen met slimme accessoires.