Beko keukentoestellen: kwaliteitsvol & eenvoudig ingebouwd

Hubo biedt een breed assortiment aan Beko keukenapparaten. Je vindt een ruime keuze aan Beko basismodellen, maar ook kan je kiezen uit een comfort en premium lijn voor als je meer luxe wenst. 

Ons assortiment aan Beko ovens omvat conventionele ovens, maar ook multifunctionele ovens. De laatste soort bevat bijvoorbeeld een grill-, ontdooi- en/of stoomfunctie.

Daarnaast biedt Beko ook een grote keuze aan kookplaten. Inductie, keramisch of gas? Het kan allemaal. Vind je touchscreen super handig of heb je toch liever knoppen? Met Beko vind je de kookplaat die volledig bij je past. 

Om je keuken helemaal compleet te maken vind je naast onze Beko ovens en kookplaten ook nog warmhoudlades, microgolfovens, dampkappen, vaatwassers en koelkasten in ons assortiment. Zo biedt Beko biedt voor elke soort kok wat wils!

Beko oven

Profiteer NU van -15% op alle Beko keukentoestellen

Bij je Quizzi keuken horen natuurlijk ook fantastische keukentoestellen van Beko! Geniet nu van 15% korting op alle Beko keukentoestellen bij aankoop van een Quizzi keuken. 

Actieprijzen geldig voor bestellingen van 29/06/2022 t.e.m. 04/09/2022.

Quizzi en Beko

Quizzi en Beko: de ideale combinatie

Het volledige aanbod Beko keukentoestellen is perfect combineerbaar met al onze Quizzi keukens. In al onze Quizzi keukens is het mogelijk om apparaten van Beko in te bouwen. Jij kan zelf jouw betaalbare droomkeuken samenstellen met Beko en Quizzi.

Voor meer informatie, een prijsvoorstel of een keukensimulatie gebaseerd op jouw wensen kan je in jouw Hubo winkel terecht. De Hubo keukenspecialisten adviseren je graag om jouw perfecte keuken te realiseren!

Gezonder koken met Beko keukenapparaten

Beko keukentoestellen zijn kwaliteitsvolle en budgetvriendelijke keukenapparaten die je gemakkelijk en vlot zelf plaatst. Met meer dan 60 jaar ervaring staat Beko aan de top van de Europese markt op vlak van keukenapparatuur. Zij maken koken eenvoudiger en gezonder op een innovatieve manier. Voedsel langer vers houden en ovens die meer voedingsstoffen bewaren? Met de keukentoestellen van Beko zit je goed!

Beko staat onder meer bekend voor zijn ecologisch bewustzijn. Hun belang voor het milieu en hun aandacht voor de natuur weerspiegelt zich in de vele groene labels op hun keukentoestellen. Met Beko koop je dus niet alleen kwaliteit, maar ook milieubewust!

Beko keukenapparaten installeren

Een Beko keukenapparaat installeren gaat heel eenvoudig. Bekijk de instructievideo's en ontdek zelf hoe jij al jouw Beko keukentoestellen installeert.

Doe-het-zelf met Hubo!

logo Beko