Industriële Quizzi keukens: Stoer & Karakter

Onze industriële Quizzi keukens worden gekenmerkt door strakke lijnen en het gebruik van eerlijke materialen zoals metaal, steen, beton en grof hout. Onze industriële Quizzi keukens komen mooi tot hun recht in oude gebouwen of lofts!

Quizzi keukens zijn betaalbare kwaliteitskeukens die je eenvoudig én snel zelf kan plaatsen: de kasten zijn immers al gemonteerd. Je kiest de stijl, afmetingen, kleuren en afwerking volledig zelf. Zo krijg je altijd een keuken die helemaal bij jou past!

Stel zelf jouw industriële keuken samen

Op zoek naar een stoere keuken met karakter? Dan vind je tussen onze industrële keukens zeker jouw ding. Beton, hout, stof en leer vormen de basis van de industriële keuken. 

Het stoere karakter van de industriële woonstijl kan je doortrekken door te kiezen voor zwarte of metalen grepen. Alle keukens zijn standaard voorzien van een softclose systeem zodat je schuiven geluidsloos sluiten en langer meegaan.

De afmetingen, het materiaal en de afwerking van je industriële keuken kan je helemaal zelf bepalen. Zo past je keuken helemaal in jouw interieur. 

Industriële Quizzi keuken grijs

Laat je door de keukenspecialisten bij Hubo adviseren

Voor meer informatie, een prijsvoorstel of een keukensimulatie gebaseerd op jouw wensen kan je in je Hubo winkel terecht. Ga langs of contacteer de winkel en maak een afspraak. De Hubo keukenspecialisten adviseren jou graag om jouw perfecte keuken te realiseren! 

Heb je al een idee hoe jouw keuken er moet uitzien? Vul dan zeker onze checklist in om je voor te bereiden. Breng deze zeker mee naar je afspraak.

Keukeninspiratie: Industriële keukens

Keuken COIRE NOVUS

De Coire Novus keuken is een donkerblauwe keuken en een gedurfde keuze die een gevoel van diepte, warmte en stijl geeft aan je keukenruimte. 

Voor deze keuken werd er gewerkt met hout elementen die je in het algemeen terugvindt in de keukenkasten. Aan de kastdeuren werd een nachtblauwe kleur gegeven. Hierdoor wordt er warmte en textuur toegevoegd die nodig is om een donkerblauwe keuken uitnodigend te maken. Koper wordt als accentkleur gebruikt voor de keukengrepen waardoor de keuken een chique en eigentijdse uitstraling krijgt.

Een donkerblauwe keuken kan een chique, opvallende en stijlvolle uitstraling geven aan je keukenruimte. Het is een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een gedurfde en moderne look die toch tijdloos en stijlvol is.

Kenmerken Keuken COIRE NOVUS:

 • Materiaal: Melamine en structuurlak
 • Kleur: Kasteel eiken en nachtblauw
 • Keukengreep: Virginia Koper
 • Keukenbladkleur: Wave

Extra inspiratie:

Een van de eenvoudigste manieren om een donkerblauwe keuken te stylen is door deze te combineren met wit. Witte kastdeuren, spatwand of werkbladen kunnen een prachtig contrast geven aan de diepe blauwe tinten. Een andere mogelijkheid zijn houten elementen. Houten kastdeuren, keukenbladen of planken kunnen de warmte en textuur toevoegen die nodig is om een donkerblauwe keuken uitnodigend te maken.

Het toevoegen van accentkleuren, zoals goud, zilver of koper, zorgt voor een chique en eigentijdse uitstraling in een donkerblauwe keuken. Natuurlijke materialen zoals marmer, graniet of beton geven een prachtig contrast met de donkerblauwe kleur en zorgen voor een tijdloze uitstraling.

Daarnaast is ook een goede verlichting belangrijk. Goede verlichting kan de uitstraling van een donkerblauwe keuken verbeteren. Hanglampen boven het keukeneiland plaatsen om de ruimte op te lichten is prima keuze.

Industriële blauwe eiken keuken
Industriële blauwe eiken keuken
Industriële blauwe eiken keuken

Keuken NOVUS

Een donkergrijze keuken is een keuken waarbij de meeste elementen zoals de kasten, het werkblad en/of de wandtegels, een donkergrijze kleur hebben. Donkergrijs kan variëren van bijna zwart tot diep antraciet en geeft de keuken een moderne en elegante uitstraling.

Donkergrijze keukens zijn populair vanwege hun strakke en tijdloze uitstraling, en omdat donkergrijze kasten en oppervlakken minder snel vuil lijken te worden dan lichtere kleuren. Bovendien kan een donkergrijze keuken goed gecombineerd worden met andere kleuren en materialen zoals wit, hout, roestvrij staal en glas, wat het gemakkelijker maakt om een ​​persoonlijke touch aan de keuken toe te voegen.

Het is wel belangrijk om bij het ontwerp van een donkergrijze keuken te letten op de verlichting en de grootte van de ruimte. Donkere kleuren kunnen een ruimte kleiner laten lijken en kunnen ervoor zorgen dat de keuken te donker wordt als er niet genoeg lichtbronnen zijn. Goede verlichting kan echter een donkergrijze keuken mooi laten uitkomen en zorgen voor een sfeervolle en gezellige sfeer.

Kenmerken Keuken NOVUS:

 • Materiaal: Structuurlak
 • Kleur: Grafiet
 • Keukengreep: Pieza zwart
 • Keukenbladkleur: Puur Eiken

Extra inspiratie:

Combineer de donkergrijze keuken met lichtere kleuren om te voorkomen dat de keuken te somber en donker wordt. Hiervoor kan je de kleur wit, crème, beige of zelfs pastelkleuren toevoegen in de kasten, werkbladen, achterwanden of vloeren. Daarnaast kan donkergrijs ook goed samen gaan met natuurlijk hout. Door houten elementen toe te voegen zoals planken, vloeren of kasten krijgt je keuken warmte en textuur.

Wil je verschillende elementen in de keuken er uit te laten komen? Dan kan je spelen met contrast. Schilder dan je muren wit en je keuken zal opvallen. Groene planten en kruiden kunnen een mooie toevoeging zijn aan een donkergrijze keuken. Niet alleen voegt het kleur toe, maar het creëert ook een gevoel van levendigheid en frisheid.

Bij het ontwerpen van een donker grijze keuken is het belangrijk om rekening te houden met de verlichting. Door het plaatsen van verlichting onder de kasten, boven de kookplaat en de eettafel creëer je een gezellige sfeer en tegelijkertijd maakt het je keukenruimte helderder.

Met deze tips kan je je donker grijze keuken omtoveren tot een stijlvolle en gezellige ruimte.

Industriële donkergrijze keuken
Industriële donkergrijze keuken
Industriële donkergrijze keuken

Keuken COIRE GREEPLOOS

Onze Coire Greeploos is gemaakt uit betongrijze melamine. Het voegt een moderne en stijlvolle touch toe aan de industriële uitstraling die wordt gecreëerd in je keukenruimte. De betongrijze melamine kasten passen goed bij een minimalistische of strakke stijl. Overweeg om de ruimte te ontwerpen met zo min mogelijk decoratie zodat de kasten echt opvallen.

Verder kan betongrijs ook goed gecombineerd worden met felle of heldere kleuren om een ​​levendige uitstraling te geven aan de keukenruimte. Overweeg bijvoorbeeld om kleurrijke kussens of keukengerei in de ruimte te plaatsen. Voor deze keuken werd er gekozen voor gele keukenstoelen. Op de Coire Greeploze keuken vind je metalen accenten terug. Deze geven een prachtig contrast met de betongrijze melamine kasten.

Op zoek naar een moderne, stijlvolle en minimalistische uitstraling? Dan is deze betongrijze keuken met melamine kasten is een prachtige keuze. Bovendien zijn de keukenkasten ook duurzaam en makkelijk te onderhouden.

Kenmerken Keuken COIRE GREEPLOOS:

 • Materiaal: Melamine
 • Kleur: Betongrijs
 • Keukengreep: Inox
 • Keukenbladkleur: Marmer grijs

Extra inspiratie:

Betongrijze keukens zijn goed te combineren met natuurlijke materialen zoals houten kastdeuren of aanrechtbladen kunnen. Dit geeft een organische en warme uitstraling aan je keukenruimte met betongrijze melamine kasten.

Daarnaast is een goede verlichting belangrijk in een keuken. Hanglampen boven een keukeneiland is de ideale keuze om de ruimte op te lichten.

Industriële betongrijze keuken
Industriële betongrijze keuken
Industriële betongrijze keuken

Quizzi keuken prijsvoorstel, keukensimulatie en bestellen in Hubo-winkel

Voor meer informatie, een prijsvoorstel of een keukensimulatie gebaseerd op jouw wensen kan je in je Hubo winkel terecht. Ga langs of contacteer de winkel en maak een afspraak. De Hubo keukenspecialisten adviseren jou graag om jouw perfecte keuken te realiseren! 

Heb je al een idee hoe jouw keuken er moet uitzien? Vul dan zeker onze checklist in om je voor te bereiden. Breng deze zeker mee naar je afspraak.

Thuis in jouw keuken

Een Quizzi keuken kan je volledig personaliseren op basis van jouw smaak en behoeften, zo voel je je beslist thuis in jouw nieuwe keuken! 

Quizzi Keukengrepen

Uitgebreide collectie grepen

 • Meer dan 40 verschillende grepen.
 • Zichtbare en onzichtbare grepen.
 • Greeploze kastdeuren.
Quizzi keukens werkbladen

Quizzi keukens werkbladen

 • Spaanplaat en multiplex.
 • Uitgebreid kleurenassortiment.
 • Stootvaste randafwerking.
 • Ijzersterke HPL toplaag voor een langere levensduur.
 • Alle maatwerk mogelijk.
 • Leverbaar in verschillende diktes.
Quizzi fronten

Ruime keuze aan fronten en kastindelingen

 • Keuze uit 41 fronten .
 • 27 verschillende kleuren.
 • Modulaire kastelementen.
 • Soft close.