Landelijke Quizzi keukens: Natuurlijk & Knus

Onze landelijke Quizzi keukens worden gekenmerkt door natuurlijke elementen, gezelligheid, handwerk, nostalgie en comfort. Een landelijke keuken past perfect in een warm en gezellig interieur met karakteristieke kenmerken zoals balkenplafonds, pure bouwmaterialen en zichtbare dakconstructies. 

Quizzi keukens zijn betaalbare kwaliteitskeukens die je eenvoudig én snel zelf kan plaatsen: de kasten zijn immers al gemonteerd. Je kiest de stijl, afmetingen, kleuren en afwerking volledig zelf. Zo krijg je altijd een keuken die helemaal bij jou past!

Stel zelf jouw landelijke keuken samen

Landelijke keukens hebben een natuurlijk een knusse uitstraling dankzij de kleurkeuze en de freesranden. Je kan zowel kiezen uit subtiele als sierlijk uitgesproken freesranden. 

Kies voor natuurlijke kleuren zoals grijs, (gebroken) wit en sobere aardetinten in combinatie met natuurlijke materialen om het landelijke gevoel in jouw keuken compleet te maken.

Het knusse karakter van de landelijke woonstijl kan je doortrekken door te kiezen voor sierlijke grepen. Alle keukens zijn standaard voorzien van een softclose systeem zodat je schuiven geluidsloos sluiten en langer meegaan.

De afmetingen, het materiaal en de afwerking van je moderne keuken kan je helemaal zelf bepalen. Zo past je keuken helemaal in jouw interieur. 

Landelijke Quizzi keuken beige

Laat je door de keukenspecialisten bij Hubo adviseren

Voor meer informatie, een prijsvoorstel of een keukensimulatie gebaseerd op jouw wensen kan je in je Hubo winkel terecht. Ga langs of contacteer de winkel en maak een afspraak. De Hubo keukenspecialisten adviseren jou graag om jouw perfecte keuken te realiseren! 

Heb je al een idee hoe jouw keuken er moet uitzien? Vul dan zeker onze checklist in om je voor te bereiden. Breng deze zeker mee naar je afspraak.

Keukeninspiratie: Landelijke keukens

Keuken CARRÉ

De landelijke keuken Carré is een grijze keuken gemaakt uit melamine waarbij de hoofdkleur grijs is. Bij deze keuken werd er gebruik gemaakt van verschillende tinten grijs en texturen. Deze keukens zijn populair vanwege hun veelzijdigheid en tijdloze uitstraling. Ze passen goed bij verschillende interieurstijlen, van modern en strak tot klassiek en landelijk. Grijze keukens zijn er in verschillende materialen en afwerkingen, zoals hoogglans of mat, en kunnen gecombineerd worden met andere kleuren en materialen, zoals hout, wit, zwart, marmer, beton, enzovoort.

Kenmerken keuken CARRÉ:

 • Materiaal: Melamine
 • Kleur: Zink en wit
 • Keukengreep: Kansas Inox
 • Keukenbladkleur: Wit super

Extra inspiratie:

Het is belangrijk om de juiste accentkleuren en materialen te kiezen om de grijze keuken tot zijn recht te laten komen. Houten kasten of accenten kunnen warmte toevoegen aan een grijze keuken, terwijl metallic afwerkingen zoals roestvrij staal en koper een modern accent kunnen geven.

Overweeg ook om te spelen met textuur om de visuele interesse te vergroten. Bijvoorbeeld door te kiezen voor tegels met een reliëfpatroon of een backsplash van mozaïektegels.

Kortom, een grijze keuken kan een prachtige keuze zijn als je op zoek bent naar een tijdloze en veelzijdige stijl voor je keuken.

Landelijke grijze keuken
Landelijke grijze keuken
Landelijke grijze keuken

Keuken DOMUS

De witte keuken Domus is voorzien van witte keukenkasten en zwarte accenten. Deze geven een mooie, landelijk maar ook strakke uitstraling. Op deze keuken vind je subtiele zwarte accenten zoals de zwarte keukengrepen. De zwarte keukenapparaturen zorgen voor een gewaagde keuken.

Het toevoegen van zwarte accenten aan een witte keuken creëert een mooie en opvallende stijl. Het is belangrijk om te experimenteren met verschillende materialen en afwerkingen om een look te creëren die past bij jouw persoonlijke stijl.

Bij de Domus Hubo keuken werd er gekozen om de kleuren wit en zwart te combineren met natuurlijke materialen, zoals houten planken of een houten vloer om wat warmte en textuur toe te voegen.

Kenmerken Keuken DOMUS:

 • Materiaal: Structuurlak
 • Kleur: Wit
 • Keukengreep: Virginia Zwart
 • Keukenbladkleur: Midnight Dream 

Extra inspiratie:

Maak deze keukenstijl helemaal af met zwarte accessoires zoals lampen, barkrukken, tafel- en stoelpoten, keukengerei of een zwarte kraan. Combineer zwarte en witte materialen in werkbladen, kookeilanden, enzovoorts.

Witte muren met zwarte kunstwerken of fotokaders in de keukenruimte creëren een ​​mooi contrast. Aansluitend kan je kiezen voor zwarte tegels als achterwand of keukenvloer. Dit kan een dramatisch of een aanvullend effect geven in combinatie met witte kasten en werkbladen.

Plaats een grote zwarte plant in de keuken om een ​​prachtig accent te creëren.

Landelijke witte keuken met zwart
Landelijke witte keuken met zwart
Landelijke witte keuken met zwart

Keuken TAUNUS

De Taunus lichtgrijze Hubo keuken geeft een landelijke elegante uitstraling. De lichtgrijze keukenkasten werden gecombineerd met een wit keukenblad. Dit geeft een luchtige en heldere uitstraling aan je keuken.

Om contrast te creëren werd er gekozen voor een houten vloer en een lichtblauwe tegels als spatwand. Verder zorgt de houten vloer er voor dat de grijze kleur van de keuken zachter wordt en je een warm natuurlijk effect krijgt.

Kenmerken Keuken TAUNUS:

 • Materiaal: Structuurlak
 • Kleur: Kristalgrijs
 • Keukengreep: Dallas
 • Keukenbladkleur: Wit super

Extra inspiratie:

Mix met hout: Houten accenten maken de grijze kleur van de keuken zachter. Kies bijvoorbeeld voor houten krukjes of planken om een ​​warm en natuurlijk effect te creëren.

Speel met texturen: Combineer gladde, glanzende oppervlakken met matte en ruwe texturen om een ​​interessante en moderne uitstraling te creëren.

Voeg kleuraccenten toe: Gebruik kleurrijke accessoires zoals keukengerei, potten en pannen, om wat leven en persoonlijkheid aan de keuken toe te voegen. Denk aan kleuren zoals geel, rood of blauw om een ​​contrast te creëren met het grijze kleurenschema.

Landelijke lichtgrijze keuken met wit
Landelijke lichtgrijze keuken met wit
Landelijke lichtgrijze keuken met wit

Quizzi keuken prijsvoorstel, keukensimulatie en bestellen in Hubo-winkel

Voor meer informatie, een prijsvoorstel of een keukensimulatie gebaseerd op jouw wensen kan je in je Hubo winkel terecht. Ga langs of contacteer de winkel en maak een afspraak. De Hubo keukenspecialisten adviseren jou graag om jouw perfecte keuken te realiseren! 

Heb je al een idee hoe jouw keuken er moet uitzien? Vul dan zeker onze checklist in om je voor te bereiden. Breng deze zeker mee naar je afspraak.

Thuis in jouw keuken

Een Quizzi keuken kan je volledig personaliseren op basis van jouw smaak en behoeften, zo voel je je beslist thuis in jouw nieuwe keuken! 

Quizzi Keukengrepen

Uitgebreide collectie grepen

 • Meer dan 40 verschillende grepen.
 • Zichtbare en onzichtbare grepen.
 • Greeploze kastdeuren.
Quizzi keukens werkbladen

Quizzi keukens werkbladen

 • Spaanplaat en multiplex.
 • Uitgebreid kleurenassortiment.
 • Stootvaste randafwerking.
 • Ijzersterke HPL toplaag voor een langere levensduur.
 • Alle maatwerk mogelijk.
 • Leverbaar in verschillende diktes.
Quizzi fronten

Ruime keuze aan fronten en kastindelingen

 • Keuze uit 41 fronten .
 • 27 verschillende kleuren.
 • Modulaire kastelementen.
 • Soft close.