Moderne Quizzi keukens: Strak & Eenvoud

Onze moderne Quizzi keukens worden gekenmerkt door rechte hoeken, strakke lijnen, less is more en een frisse uitstraling. Ze passen perfect in een Scandinavisch of modern interieur!

Quizzi keukens zijn betaalbare kwaliteitskeukens die je eenvoudig én snel zelf kan plaatsen: de kasten zijn immers al gemonteerd. Je kiest de stijl, afmetingen, kleuren en afwerking volledig zelf. Zo krijg je altijd een keuken die helemaal bij jou past!

Stel zelf jouw moderne keuken samen

Witte keukens zijn erg populair en passen goed in een modern interieur. Ze zijn eenvoudig te combineren met andere stijlelementen en hebben een frisse uitstraling. Maar ook een zwarte keuken is tegenwoordig erg in trek. Een zwarte keuken geeft een strak en puur eindresultaat. Hoogglans of mat? Dat kies je helemaal zelf! 

Het minimalistische karakter van de moderne woonstijl kan je doortrekken door te kiezen voor een greeploze keuken. Alle keukens zijn standaard voorzien van een softclose systeem zodat je schuiven geluidsloos sluiten en langer meegaan.

De afmetingen, het materiaal en de afwerking van je moderne keuken kan je helemaal zelf bepalen. Zo past je keuken helemaal in jouw interieur. 

Moderne Quizzi keuken hout en wit

Laat je door de keukenspecialisten bij Hubo adviseren

Voor meer informatie, een prijsvoorstel of een keukensimulatie gebaseerd op jouw wensen kan je in je Hubo winkel terecht. Ga langs of contacteer de winkel en maak een afspraak. De Hubo keukenspecialisten adviseren jou graag om jouw perfecte keuken te realiseren! 

Heb je al een idee hoe jouw keuken er moet uitzien? Vul dan zeker onze checklist in om je voor te bereiden. Breng deze zeker mee naar je afspraak.

Keukeninspiratie: Moderne keukens

Keuken MATTÉ GREEPLOOS

Een zwarte keuken met houten elementen is een prachtige combinatie. Onze Matté greeploze keuken heeft combinatie van zwart en hout waardoor het een warme en gezellige sfeer geeft aan je keuken in deze moderne en stijlvolle keukenstijl.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de houten elementen goed combineren met de zwarte elementen in de keuken. Zo geven zwarte handgrepen op houten kastdeuren een harmonieuze uitstraling. Een ander idee is om de houten elementen in te lijsten met zwarte afwerkingen om de verschillende elementen in de keuken met elkaar te verbinden. Voor deze keuken werd er gekozen voor een eiken houten open kast en een aansluitend houten keukentafel.

Kenmerken Keuken MATTÉ GREEPLOOS:

 • Materiaal: Melamine mat
 • Kleur: Leisteen
 • Keukengreep: Leisteen 
 • Keukenbladkleur: Beton Licht en Cosy Oak

Extra inspiratie:

Er zijn verschillende manieren om houten elementen toe te voegen aan een zwarte keuken. Houten kastdeuren, keukenbladen, planken en vloeren zijn allemaal opties om te overwegen. Het type hout dat wordt gebruikt, kan ook een groot verschil maken in de uitstraling van de keuken. Lichtere houtsoorten zoals berken of esdoorn creëren een Scandinavische uitstraling geven, terwijl donkerdere houtsoorten zoals walnoot of mahonie een luxe uitstraling geven.

Overweeg ook om contrasterende accenten toe te voegen, zoals metalen afwerkingen en gekleurde tegels of backsplash om de keuken in balans te houden en de visuele interesse te vergroten.

Kortom, een zwarte keuken met houten elementen is een prachtige keuze die een warme en stijlvolle sfeer geeft aan je keukenruimte.

Moderne zwarte keuken met hout
Moderne zwarte keuken met hout
Moderne zwarte keuken met hout

Keuken COIRE

Coire, onze witte keuken met hout is een keuken waarbij de meeste elementen, zoals de kasten, het werkblad en/of de vloer, wit zijn en waarbij het hout wordt gebruikt als accent of contrasterend element. Houten elementen kunnen bijvoorbeeld deuren, handgrepen, stoelen, planken of decoratieve details zijn. Deze combinatie van wit en hout geeft een moderne, tijdloze en natuurlijke uitstraling aan de keuken.

Over het algemeen is een witte keuken met hout een populaire keuze omdat het een evenwichtige combinatie is van twee materialen die goed samengaan. Daarnaast oogt de keuken door de witte kleur ruimtelijker en heeft het door het gebruik van hout toch een warme uitstraling.

Kenmerken Keuken COIRE:

 • Materiaal: Melamine
 • Kleur: Wit en zomer eiken
 • Keukengreep: Virginia Goud
 • Keukenbladkleur: Oud Eiken Natuur

Extra inspiratie:

Bij een witte keuken met hout passen verschillende interieurstijlen zoals: een landelijke stijl, een Scandinavische stijl of een moderne stijl. De keuze van het type hout en de afwerking kan de uitstraling van de keuken beïnvloeden. Licht hout geeft de keuken een frisse en lichte uitstraling, terwijl donker hout een warmere en gezelligere sfeer creëert.

Moderne witte keuken met hout
Moderne witte keuken met hout
Moderne witte keuken met hout

Keuken MAGNIS GREEPLOOS

Een witte hoogglans keuken creëert een prachtige en moderne uitstraling aan je keukenruimte. Hoogglans afwerkingen zijn zeer reflecterend en kunnen zorgen voor een strakke en futuristische uitstraling. 

Voor onze Magnis Greeploze keuken werd er gekozen voor zwarte accenten zoals de keukenkraan, de spoelbak, de keukenapparaturen en andere zwarte details. De decoratie wordt hier bewust minimalistisch gehouden om te voorkomen dat de keukenruimte te druk wordt. Dit kan met een plantje in een zwarte bloempot of subtiele verlichting. De juiste keukenverlichting verbetert de uitstraling van de hoogglans keuken. LED-verlichting verstekt de glans van de hoogglans afwerkingen.

Er zijn veel verschillende manieren om deze keuken te stylen en aan te kleden, afhankelijk van jouw persoonlijke smaak en stijlvoorkeur.

Kenmerken Keuken MAGNIS GREEPLOOS:

 • Materiaal: Acryl Hoogglans
 • Kleur: Ijswit
 • Keukengreep: Inox
 • Keukenbladkleur: Marmer Wit

Extra inspiratie:

Door het toevoegen van zwarte accenten zoals: handgrepen, kranen of andere details, kan de witte hoogglans keuken er nog moderner uitzien.

Het gebruik van houten elementen zoals: een houten vloer of houten planken, geven een warm contrast aan de strakke witte hoogglans afwerkingen.

Om de witte hoogglans afwerkingen te laten opvallen kan je contrastkleuren opteren zoals: felrode krukken, blauwe verlichting of een gekleurde achterwand.

Moderne witte hoogglans keuken
Moderne witte hoogglans keuken
Moderne witte hoogglans keuken

Quizzi keuken prijsvoorstel, keukensimulatie en bestellen in Hubo-winkel

Voor meer informatie, een prijsvoorstel of een keukensimulatie gebaseerd op jouw wensen kan je in je Hubo winkel terecht. Ga langs of contacteer de winkel en maak een afspraak. De Hubo keukenspecialisten adviseren jou graag om jouw perfecte keuken te realiseren! 

Heb je al een idee hoe jouw keuken er moet uitzien? Vul dan zeker onze checklist in om je voor te bereiden. Breng deze zeker mee naar je afspraak.

Thuis in jouw keuken

Een Quizzi keuken kan je volledig personaliseren op basis van jouw smaak en behoeften, zo voel je je beslist thuis in jouw nieuwe keuken! 

Quizzi Keukengrepen

Uitgebreide collectie grepen

 • Meer dan 40 verschillende grepen.
 • Zichtbare en onzichtbare grepen.
 • Greeploze kastdeuren.
Quizzi keukens werkbladen

Quizzi keukens werkbladen

 • Spaanplaat en multiplex.
 • Uitgebreid kleurenassortiment.
 • Stootvaste randafwerking.
 • Ijzersterke HPL toplaag voor een langere levensduur.
 • Alle maatwerk mogelijk.
 • Leverbaar in verschillende diktes.
Quizzi fronten

Ruime keuze aan fronten en kastindelingen

 • Keuze uit 41 fronten .
 • 27 verschillende kleuren.
 • Modulaire kastelementen.
 • Soft close.