Bison Super Silicone siliconenkit sanitair 300ml wit

Merk: Bison Hubo-referentie: 193141
Kenmerken
  • Type kit Voegkit
  • Toepassing Geschikt voor het afdichten van naden, voegen en kieren tussen tegelwand, bad, douchebak, wastafel en aanrecht in sanitaire ruimtes zoals badkamers, toilet en keukens. Speciaal voor afdichtingen bij sanitair- en keramische toepassingen zoals voegen tussen tegelwand en vloer, bad, douchebak, wastafel, aanrecht, spoelbak en tegelwanden onderling. Ook ideaal voor acrylbaden, kunststof douchebakken en douchewanden. Hecht op blank glas, keramiek, geglazuurde tegels, emaille, metalen, hout en diverse kunststoffen. Geen hechting op bitumen, polyethyleen, polyproyleen en P.T.F.E. Niet geschikt voor aquaria, hiervoor adviseren wij Bison Siliconenkit Glas transparant.
  • Werking Dichtend
  • Kleur Wit
  • Schimmelwerend Ja
Alle kenmerken
15,59
50,29/l

Levering

Gratis afhalen

Afhalen in je winkel

Aantal

Transport
Transport icon

Als je dit product bestelt met Click & Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie

Omschrijving

De Sanitair Super siliconenkit van Bison is de oplossing voor alle sanitair-afdichtingen. Dit is een blijvend elastische, waterbestendige siliconenkit op basis van azijnzuur met langdurige bescherming. Bovendien ongevoelig voor schimmel!

Kenmerken

Fysieke kenmerken
Type kit
Voegkit
Kleur
Wit
Gewicht
0,322 kg
Kleur (detail)
Wit
Technische kenmerken
Toepassing
Geschikt voor het afdichten van naden, voegen en kieren tussen tegelwand, bad, douchebak, wastafel en aanrecht in sanitaire ruimtes zoals badkamers, toilet en keukens. Speciaal voor afdichtingen bij sanitair- en keramische toepassingen zoals voegen tussen tegelwand en vloer, bad, douchebak, wastafel, aanrecht, spoelbak en tegelwanden onderling. Ook ideaal voor acrylbaden, kunststof douchebakken en douchewanden. Hecht op blank glas, keramiek, geglazuurde tegels, emaille, metalen, hout en diverse kunststoffen. Geen hechting op bitumen, polyethyleen, polyproyleen en P.T.F.E. Niet geschikt voor aquaria, hiervoor adviseren wij Bison Siliconenkit Glas transparant.
Werking
Dichtend
Schimmelwerend
Ja
Eisen verwerking
Uitsluitend verwerken bij temperaturen tussen +5°C en +40°C.
Niveau van waterbestendigheid
Niet waterbestendig
UV bestendig
Ja
Verwerkingsmethode
Kitpistool
Zuurvrij
Nee
Overschilderbaar
Nee
Maximale temperatuur
120 °C
Productviscositeit
Dik
Vochtbestendig
Ja
(Blijvend) elastisch
Ja
Maximale verwerkingstemperatuur
40 °C
Minimale verwerkingstemperatuur
5 °C
Substantie
Pasta
Algemene kenmerken
Merk
Bison
Samenstelling dichtingsproduct
Anders
Verpakking
Breedte verpakking
Packaging tooltip
4,9 cm
Gewicht verpakking
Packaging tooltip
0,382 kg
Lengte verpakking
Packaging tooltip
4,9 cm
Hoogte verpakking
Packaging tooltip
23 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
193141
EAN- / barcode
8710439125084
Leverancierscode
6302411
Veiligheidsinformatie
Waarschuwingen (H-zinnen)
H412: Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. EUH208: Bevat 1,2-benzisothiazool-3(2H)-on; 1,2-benzisothiazoline-3-on, 2,4,7,9-tetramethyldec-5-yne-4,7-diol. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P273: Voorkom lozing in het milieu.
Volledig veiligheidsinformatieblad
Volledige prestatieverklaring
Transport
Transport icon

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.