Bosch Professional Expert C470 schuurpapier 125mm K40 5 stuks

Merk: Bosch Professional Hubo-referentie: 1053131
Kenmerken
  • Toepassing Schuren
  • Merk Bosch Professional
Alle kenmerken
7,69

Levering

6,99

Levering binnen 3 werkdagen

Leveringsinformatie

Gratis afhalen

Afhalen in je winkel

Aantal

Transport
Transport icon

Als je dit product bestelt met Click & Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie

Omschrijving

Grote oppervlakken schuren is een tijdrovende klus. Het is frustrerend dat schuurpapier snel volledig onder het stof zit en schuurvermogen verliest, waardoor de klus nog langer duurt. Door de combinatie van scherpe korrels en de anti-verstoppingstechnologie behoudt het Expert C470 schuurpapier van Bosch zijn uitzonderlijke eigenschappen. Dit betekent dat je sneller en langer kan werken zonder aan afwerking in te leveren.

Om het allerbeste schuuroppervlak te bereiken, lijnt de productiemethode voor agressieve korrels de korrels uit om zo scherp mogelijk te zijn. Vervolgens worden ze bedekt met een sterke verbinding en een anti-verstoppingslaag. Samen met een optimale korreldichtheid zorgt dit voor maximale snelheid en minimale verstopping.

Besteed minder tijd aan schuren, of krijg meer werk gedaan, met het Bosch Expert C470 schuurpapier. Zet hem er gewoon op met de haak-lus-bevestiging. De Bosch Surface Structure zorgt voor een maximale materiaalafname.

Kenmerken

Technische kenmerken
Toepassing
Schuren
Algemene kenmerken
Merk
Bosch Professional
Verpakking
Breedte verpakking
Packaging tooltip
13,5 cm
Gewicht verpakking
Packaging tooltip
0,06 kg
Lengte verpakking
Packaging tooltip
1 cm
Hoogte verpakking
Packaging tooltip
15,3 cm
Fysieke kenmerken
Gewicht
0,05 kg
Referenties en codes
Hubo-referentie
1053131
EAN- / barcode
4059952541419
Leverancierscode
2608900803
Transport
Transport icon

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.