CanDo overzettrede eik 100x30 cm onbehandeld

Kenmerken
Merk
CanDo 

44,89
Levering binnen 2 weken
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De getoonde levertijd is indicatief en begint te tellen vanaf de eerste werkdag nadat je jouw bestelling hebt geplaatst. We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig te leveren of om zo snel mogelijk een leverafspraak met jou in te plannen. Naar alle leveringsinformatie.

69,-
Gratis afhalen
Afhalen in je winkel
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Je krijgt een sms/e-mail van zodra je bestelling klaar ligt om af te halen.

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie


Omschrijving

Met deze overzettreden geef je de huidige trap een metamorfose naar een volledige eiken trap. De basis van de overzettreden is MDF of multiplex met aan de bovenzijde, de voorzijde en de trapneus een eiken fineerlaag van circa 2,5mm in een zogeheten rustieke kwaliteit met een geïntegreerde anti-slip strip. De zijkanten en achterkant van de overzettrede zijn onafgewerkt. De maximale dikte van de bestaande traptrede mag 38mm zijn, de maximale diepte 29,5cm en de maximale breedte 100cm. De trede is 10mm dik, de neus is 12mm dik en 50mm hoog. De overzettreden passen prima op beschadigde treden en zelfs op scheve treden.

Toon minder Toon meer

Kenmerken

Algemene kenmerken
Merk
CanDo 
Indicatie FSC keurmerk
Nee 
Indicatie PEFC keurmerk
Nee 
Verpakking
Breedte verpakking Breedte verpakking Packaging tooltip
5 cm
Gewicht verpakking Gewicht verpakking Packaging tooltip
3,2 kg
Lengte verpakking Lengte verpakking Packaging tooltip
100,2 cm
Hoogte verpakking Hoogte verpakking Packaging tooltip
30 cm
Fysieke kenmerken
Gewicht
3,146 kg
Referenties en codes
Hubo-referentie
316809
Leverancierscode
22591
EAN- / barcode
8711283374291

Transport

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Recent door jou bekeken

wis geschiedenis