Betaal met je EcoCheques bij Hubo

Wat zijn EcoCheques en EcoPass?

De EcoCheques en EcoPass zijn vergelijkbaar met maaltijdcheques maar zijn bestemd voor de aankoop van producten of diensten van ecologische aard. De werkgevers kunnen tot € 250 per jaar als "extraatje" aan hun werknemers toewijzen in de vorm van EcoCheques of EcoPass.

Hubo aanvaardt EcoCheques en EcoPass!

We aanvaarden in onze winkels zowel papieren als digitale EcoCheques (Edenred, Sodexo en Monizze). Welke artikelen komen in aanmerking voor betaling met EcoCheques of EcoPass?

Eco cheques

In onze webshop herken je alle producten die je met ecocheques kan betalen aan het groene EcoCheques icoontje. Betalen met Ecocheques of EcoPass doe je in je Hubo winkel.

Volgende productcategorieën uit ons assortiment komen in aanmerking voor betaling met EcoCheques:

Ecocheque terminal

Energiebesparing

Isolatie, ecologische verlichting, energiebesparende kranen en apparaten die werken op zonne-energie. 

Waterbesparing

Water besparende kranen, douchekoppen, spoelbakken voor toiletten met spaarknop, regentonnen, grastegels (met honingraatstructuur) en waterdoorlatende tegels.

Duurzaam tuinieren

Bomen, planten, bloembollen, elektrisch tuingereedschap, handtuingereedschap en producten gericht op het onderhoud van de tuin.

Duurzame mobiliteit

Fietsen (ook elektrische fietsen!) en alle accessoires.

Ecodesign

Aankoop, plaatsing, herstelling en onderhoud van producten met het Europese Ecolabel of het EU-logo voor Biologische producten.

Afvalbeheer

Compostvaten en herbruikbare tuinafvalzakken, herlaadbare batterijen, producten die bestaan uit gerecycleerd of recuperatiemateriaal, Sodastream en toebehoren. 

Milieuvriendelijke houtproducten

Alle houtproducten met FSC- of PEFC-label.

Herstellingen

Alle herstellingen van producten met uitsluiting van apparaten met niet-elektrische motoren. 

De EcoCheques en EcoPass kunnen niet omgeruild worden in contanten.