Gazonhark Gardena Combisystem 73cm

Merk Gardena 
Werkbreedte 73 cm
Materiaal Staal 

Meer kenmerken

Accessoires

Dit product bevindt zich in je winkelmandje. Klik hier!

32,99

Levering binnen 2 werkdagen

Verzendkosten: €4,95

Accessoires

Extra informatie

Deze Gardena combisystem-gazonhark heeft een werkbreedte van 73cm waarmee je vlot grasresten en blad van het gazon verwijdert. Tijdens het harken blijven grasresten en blad als het ware gevangen in de grasvanginrichting. De gazonhark is geschikt voor alle stelen van het Gardena combisystem, waarbij Gardena een steellengte van 150 tot 180 cm adviseert, afhankelijk van je lichaamslengte. De garantieperiode is 25 jaar.

Fysieke kenmerken
Lengte 72.5 cm
Materiaal Staal 
Technische kenmerken
Verstelbaar
Werkbreedte 73 cm
Garantie
Garantie 25 jaar 
Algemene kenmerken
Merk Gardena 
Verpakking
Lengte verpakking  80 cm
Breedte verpakking  21 cm
Hoogte verpakking  21 cm
Gewicht verpakking 5.35 kg
Referenties en codes
Hubo-referentie 46345
Leverancierscode 1048026
EAN- / barcode 4078500338202

Informatie en documentatie

eco

 Ecocheques

In de winkel kan je dit artikel met ecocheques betalen.

Meer informatie kan je hier vinden

 Transport

Als je dit product koopt, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport

Productaccessoires

Stelen

Steel Combi 180cm hout

Met de houten steel Combi van Gardena kunnen alle Combisystem-gereedschappen naar wens worden verlengd. Het hoogwaardige, veerkrachtige Europese essenhout dempt trillingen en heeft een FSC-certificaat. Dat betekent dat er voor de productie van de stelen uitsluitend hout uit goed beheerde en duurzame bossen wordt gebruikt. De getailleerde, 180cm lange steel is antislip en ligt goed in de hand. Een geanodiseerde aluminium buis aan het eind van de steel heeft een kunststof ommanteling en staat borg voor een degelijke verbinding en een veilig houvast van het Combisystem-gereedschap. De vastzetschroef met zachte kunststof componenten om het Combisystem-gereedschap mee vast te zetten, is op een dusdanige manier veilig bevestigd dat je hem niet kunt verliezen. Voor trekkende en schuivende werkzaamheden moet een langere steel worden gebruikt, voor schoffelbewegingen is een kortere steel geschikter.

Klik hier voor meer informatie

Steel Ergoline Combisystem Gardena 150 plus aluminium

De Combisystem aluminium steel Ergoline 150 plus uit aluminium van Gardena is bijzonder licht en stevig en is geschikt voor alle Combisystem-gereedschappen. De ergonomisch vormgegeven kromming van de steel is speciaal ontworpen om de rug te ontzien en om rechtop te kunnen werken. De steel vereenvoudigt werkzaamheden met trekkende en schuivende bewegingen. De afgeronde steelgreep voorkomt wegglijden en verbetert de positie van de bovenste hand, die het einde van de steel stuurt. De 150cm lange steel ligt goed en prettig in de hand en heeft een geribbelde kunststof ommanteling. De vastzetschroef om het Combisystem-gereedschap mee vast te zetten is zo bevestigd dat je hem niet kunt verliezen. Deze Combisystem steel heeft 25 jaar garantie.

Klik hier voor meer informatie

Steel Combi 150cm hout

Met de houten steel Combi van Gardena kunnen alle Combisystem-gereedschappen naar wens worden verlengd. Het hoogwaardige, veerkrachtige Europese essenhout dempt trillingen en heeft een FSC-certificaat. Dat betekent dat er voor de productie van de stelen uitsluitend hout uit goed beheerde en duurzame bossen wordt gebruikt. De getailleerde, 150cm lange steel is antislip en ligt goed in de hand. Een geanodiseerde aluminium buis aan het eind van de steel heeft een kunststof ommanteling en staat borg voor een degelijke verbinding en een veilige houvast van het Combisystem-gereedschap. De vastzetschroef met zachte kunststof componenten om het Combisystem-gereedschap vast te zetten, is op een dusdanige manier veilig bevestigd dat je hem niet kunt verliezen. Voor trekkende en schuivende werkzaamheden moet een langere steel worden gebruikt, voor schoffelbewegingen is een kortere steel geschikter.

Klik hier voor meer informatie