HG badkamerreiniger natuursteen 500ml

Merk: HG Hubo-referentie: 48094
Kenmerken
  • Merk HG
  • Volume 0,5 l
  • Materiaal van Doeloppervlak Anders, Marmer, Anders
Alle kenmerken
7,49
14,98/l

Gratis levering

Levering binnen 5 werkdagen

Gratis afhalen

Afhalen in je winkel

Aantal

Productinformatie

Omschrijving

De HG natuursteen badkamer reiniger is een sterk geconcentreerd reinigingsmiddel voor het veilig en regelmatig reinigen van oppervlakken van marmer en alle andere kalkhoudend natuursteen. Dit product verwijdert effectief hardnekkig vuil zoals zeepresten, huidvetten en lichte kalkaanslag.

Doe voor het reinigen van wanden een paar druppels op een vochtige spons. Maak het oppervlak goed schoon en spoel vervolgens na met schoon water; vochtig afnemen kan ook. Los, voor het reinigen van vloeren, 50ml (een half kopje) op in een halve emmer (5l) lauw water en reinig de vloer met een goed uitgewrongen mop of dweil en spoel deze regelmatig goed uit in de gemaakte oplossing. Niet naspoelen of nadweilen en de vloer uit zichzelf laten drogen.

Kenmerken

Algemene kenmerken
Merk
HG
Gewicht
0,51 kg
Lengte
21,3 cm
Breedte
67 mm
Type doeloppervlak
Natuursteen
Technische kenmerken
Volume
0,5 l
Materiaal van Doeloppervlak
Anders, Marmer, Anders
Schurend
Substantie
Vloeistof
Toepassing
HG natuursteen badkamer reiniger is voor het veilig en regelmatig reinigen van marmer en ander kalkhoudend natuursteen in de badkamer. Dit sterk geconcentreerde reinigingsmiddel verwijdert effectief hardnekkig vuil zoals zeepresten, huidvetten en lichte kalkaanslag.
Gebruiksinstructies
Voor wanden: Doe een paar druppels van dit product op een vochtige (sanitair)spons en reinig hiermee het oppervlak, aansluitend afspoelen of vochtig afnemen. Voor vloeren: Los 50 ml (een half kopje) op in een halve emmer (5L) lauw water. Vervolgens de vloer moppen of dweilen met een goed uitgewrongen mop of dweil en deze regelmatig goed uitspoelen in de gemaakte oplossing. Niet naspoelen of nadweilen en de vloer uit zichzelf laten drogen.
Gebruiksklaar
Fysieke kenmerken
Type dispenser
Anders
Verpakking
Breedte verpakking
Packaging tooltip
6,7 cm
Gewicht verpakking
Packaging tooltip
0,57 kg
Lengte verpakking
Packaging tooltip
6,7 cm
Hoogte verpakking
Packaging tooltip
21,3 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
48094
EAN- / barcode
8711577190026
Leverancierscode
223050103
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Gevaar
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H318: Veroorzaakt ernstig oogletsel. H412: Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. H315: Veroorzaakt huidirritatie.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P302+P352: Bij contact met de huid: met veel water en zeep wassen. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.
Volledig veiligheidsinformatieblad
Transport
Transport icon

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.