HG beeldschermreiniger 125ml

Merk: HG Hubo-referentie: 534911
Kenmerken
  • Toepassing HG beeldschermreiniger reinigt veilig en absoluut streeploos Plasma, TFT, LED en LCD beeldschermen. Het product kan ook gebruikt worden voor het reinigen van beeldschermen van tablets, laptops, navigatiesystemen, mobiele telefoons en de behuizingen en/of omlijstingen van deze beeldschermen. Voor het reinigen van het toetsenbord adviseren wij HG toetsenbord reiniger.
  • Materiaal van doeloppervlak Anders
  • Volume 0,13 l
  • Gebruiksklaar
  • Merk HG
Alle kenmerken
4,89
39,12/l

Levering

6,99

Levering binnen 5 werkdagen

Gratis afhalen

Afhalen in je winkel

Aantal

Productinformatie

Omschrijving

HG beeldschermreiniger is speciaal ontwikkeld voor het veilig en absoluut streeploos reinigen van Plasma, TFT, LED en LCD beeldschermen, maar ook schermen van tablets, laptops, navigatiesystemen en mobiele telefoons. Daarnaast kan deze speciale reiniger ook gebruikt worden voor het reinigen van de behuizingen en/of omlijstingen van de beeldschermen.

Spray, afhankelijk van de grootte van het scherm, 1 of meerdere malen op het scherm en reinig het vervolgens droog met een zachte niet-pluizende doek, bijboorbeeld een schone microvezeldoek.

Kenmerken

Technische kenmerken
Toepassing
HG beeldschermreiniger reinigt veilig en absoluut streeploos Plasma, TFT, LED en LCD beeldschermen. Het product kan ook gebruikt worden voor het reinigen van beeldschermen van tablets, laptops, navigatiesystemen, mobiele telefoons en de behuizingen en/of omlijstingen van deze beeldschermen. Voor het reinigen van het toetsenbord adviseren wij HG toetsenbord reiniger.
Materiaal van doeloppervlak
Anders
Volume
0,13 l
Gebruiksklaar
Schurend
Nee
Algemene kenmerken
Merk
HG
Verpakking
Breedte verpakking
Packaging tooltip
3,8 cm
Gewicht verpakking
Packaging tooltip
0,16 kg
Lengte verpakking
Packaging tooltip
3,8 cm
Hoogte verpakking
Packaging tooltip
20,1 cm
Fysieke kenmerken
Gewicht
0,13 kg
Referenties en codes
Hubo-referentie
534911
EAN- / barcode
8711577191245
Leverancierscode
612012103
Veiligheidsinformatie
Waarschuwingen (H-zinnen)
EUH208: Bevat . Kan een allergische reactie veroorzaken.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.
Volledig veiligheidsinformatieblad
Transport
Transport icon

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.