HG glansdoek zilver

Merk: HG Hubo-referentie: 48158
Kenmerken
  • Merk HG
  • Toepassing De HG zilver glansdoek brengt zilveren of verzilverde voorwerpen makkelijk weer op glans. Zilveren of verzilverde voorwerpen blijven namelijk het mooist op glans, door ze af en toe op te wrijven met de HG zilver glansdoek. Deze speciaal geïmpregneerde doek is gemaakt van een hoogwaardige textielsoort. Zonder moeite krijgen zelfs licht geoxideerde zilveren en verzilverde voorwerpen weer glans. Door het formaat van de doek, hoeft het zilver niet met de blote handen aangeraakt te worden waardoor een snelle heroxidatie door vingerafdrukken wordt voorkomen. Bij voorwerpen die meer geoxideerd zijn, adviseren wij HG zilver glanscrème of HG zilverdompelbad.
Alle kenmerken
5,89

Gratis levering

Levering binnen 5 werkdagen

Gratis afhalen

Afhalen in je winkel

Aantal

Productinformatie

Omschrijving

HG zilver glansdoek is een speciaal geïmpregneerde doek gemaakt van een hoogwaardige textielsoort die zelfs licht geoxideerde zilveren en verzilverde voorwerpen zonder moeite op glans krijgt. Door het formaat van de doek, hoeft het zilver niet met de blote handen aangeraakt te worden waardoor een snelle heroxidatie door vingerafdrukken wordt voorkomen.

Het te poetsen oppervlak met de HG zilver glansdoek opwrijven tot er glans ontstaat. Voor moeilijk te verwijderen oxidatie het puntje van de doek vochtig maken en hiermee deze aanslag verwijderen. De doek blijft zijn poetskracht behouden totdat deze helemaal versleten is. Bij voorwerpen die meer geoxideerd zijn kan HG zilver glanscreme of HG zilverdompelbad gebruikt worden.

Kenmerken

Algemene kenmerken
Merk
HG
Type doeloppervlak
Anders
Werking
Reinigend
Gewicht
0,01 kg
Lengte
12,1 cm
Breedte
30 mm
Technische kenmerken
Toepassing
De HG zilver glansdoek brengt zilveren of verzilverde voorwerpen makkelijk weer op glans. Zilveren of verzilverde voorwerpen blijven namelijk het mooist op glans, door ze af en toe op te wrijven met de HG zilver glansdoek. Deze speciaal geïmpregneerde doek is gemaakt van een hoogwaardige textielsoort. Zonder moeite krijgen zelfs licht geoxideerde zilveren en verzilverde voorwerpen weer glans. Door het formaat van de doek, hoeft het zilver niet met de blote handen aangeraakt te worden waardoor een snelle heroxidatie door vingerafdrukken wordt voorkomen. Bij voorwerpen die meer geoxideerd zijn, adviseren wij HG zilver glanscrème of HG zilverdompelbad.
Substantie
Doekje
Materiaal van Doeloppervlak
Anders
Gebruik
Binnen
Verdunning
Gebruiksklaar
Fysieke kenmerken
Type dispenser
Anders
Verpakking
Breedte verpakking
Packaging tooltip
8,4 cm
Gewicht verpakking
Packaging tooltip
0,02 kg
Lengte verpakking
Packaging tooltip
3 cm
Hoogte verpakking
Packaging tooltip
12,1 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
48158
EAN- / barcode
8711577191016
Leverancierscode
495000103
Veiligheidsinformatie
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.
Volledig veiligheidsinformatieblad
Transport
Transport icon

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.