HG groene aanslag reiniger 1l

Merk: HG Hubo-referentie: 48066
Kenmerken
  • Merk HG
  • Volume 1 l
  • Materiaal van Doeloppervlak Anders
Alle kenmerken
9,99
9,99/l

Gratis levering

Levering binnen 5 werkdagen

Gratis afhalen

Afhalen in je winkel

Aantal

Productinformatie

Omschrijving

De groene aanslag reiniger van HG verwijdert de bekende grauwe, groene sluier of algengroei op terrassen, paden, muren, daken, bielzen, terracotta potten en grafzerken. Deze aanslagreiniger is niet schadelijk voor gras en planten. Na behandeling is het oppervlak voor maanden perfect beschermd tegen algengroei.

Kenmerken

Algemene kenmerken
Merk
HG
Gewicht
0,99 kg
Type doeloppervlak
Anders
Technische kenmerken
Volume
1 l
Materiaal van Doeloppervlak
Anders
Schurend
Substantie
Vloeistof
Toepassing
HG groene aanslagreiniger verwijdert de bekende grauwe groene sluier, of beter gezegd algengroei, van terrassen, paden, muren, daken, bielzen, terra cotta potten, grafzerken, etc. Na het aanbrengen is de algengroei binnen 36 uur verdwenen. De reiniger zet zich vast in de ondergrond waardoor het materiaal voor een paar maanden goed beschermd is tegen algengroei. Vanzelfsprekend is HG groene aanslagreiniger niet schadelijk voor gras en planten.
Aantal m²
200
Gebruiksinstructies
Gebruiksaanwijzing voor het verwijderen van groene aanslag: Bij droog weer toepassen. Breng een 5% oplossing HG groene aanslagreiniger (1 liter op 20 liter water) aan met een borstel, bezem of tuingieter. Na enkele dagen (ongeveer 36 uur) dode algen/wieren, vuil enz. verwijderen door met een harde straal af te spuiten respectievelijk af te schrobben. Om hernieuwde groei van groene aanslag tegen te gaan adviseren wij om het oppervlak nogmaals te behandelen volgens de gebruiksaanwijzing (voor het voorkomen van groene aanslag), zoals hieronder beschreven. Gebruiksaanwijzing voor het voorkomen van groene aanslag: Bij droog weer toepassen. Breng een 5% oplossing HG groene aanslagreiniger (1 liter op 20 liter water) aan met een borstel, bezem of tuingieter. Na aanbrengen niet afspuiten of reinigen. Door deze toepassing wordt de groene aanslag (algen/wieren) voor vele maanden tegengegaan. Voor alleen de professionele gebruiker: De professionele gebruiker mag voor het aanbrengen van de 5% oplossing HG groene aanslagreiniger (1 liter op 20 liter water) ook gebruik maken van een druksproeier of spuitapparaat. Verspuiten met grove druppel onder lage druk. Houd huisdieren weg van de behandelde plekken, zolang deze nog vochtig zijn. VERBRUIK: 100-200 m² per liter. 200 m² op gladde ondergronden (glas, marmer, kunststof). 100 m² op poreuze ondergronden (beton, baksteen, flagstones)
Fysieke kenmerken
Type dispenser
Anders
Verpakking
Breedte verpakking
Packaging tooltip
8,3 cm
Gewicht verpakking
Packaging tooltip
1,06 kg
Lengte verpakking
Packaging tooltip
8,3 cm
Hoogte verpakking
Packaging tooltip
26,1 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
48066
EAN- / barcode
8711577004415
Leverancierscode
181100103
Gewasbescherming
Erkenningsnummer
BIO-BE-REG-01444
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Gevaar
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H318: Veroorzaakt ernstig oogletsel. H400: Zeer giftig voor in het water levende organismen. H315: Veroorzaakt huidirritatie.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P302+P352: Bij contact met de huid: met veel water en zeep wassen. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.
Volledig veiligheidsinformatieblad
Transport
Transport icon

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.