HG meubeline voor lichte houtsoorten 250ml

Merk: HG Hubo-referentie: 12690
Kenmerken
  • Toepassing HG meubeline laat vlekken en uitgebeten water- en alcoholkringen verdwijnen uit alle lichte houtsoort meubels. Daarnaast krijgen grauwe en verbleekte meubels hun natuurlijke kleur en glans weer terug en zelfs krassen worden gecamoufleerd. Het is een hoogwaardig onderhoudsmiddel voor gebeitste, gelakte, geoliede, onbehandelde of in de was gezette meubels. Voor vlekken en uitgebeten water- en alcoholkringen in donkere houtsoort meubels adviseren wij HG meubeline voor donkere houtsoorten.
  • Gebruik Binnen
  • Inhoud 0,25 l
  • Verdunning Gebruiksklaar
  • Volume 0,25 l
Alle kenmerken
9,19
36,76/l

Levering

6,99

Levering binnen 5 werkdagen

Gratis afhalen

Afhalen in je winkel

Aantal

Transport
Transport icon

Als je dit product bestelt met Click & Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.

Productinformatie

Omschrijving

HG meubeline voor lichte houtsoorten is een hoogwaardig onderhoudsmiddel voor gebeitste, geoliede, onbehandelde of in de was gezette meubels van ongelakte lichtere houtsoorten zoals bijvoorbeeld grenen. In het hout uitgebeten water-, alcoholkringen en vlekken verdwijnen. Grauwe en verbleekte of verschoten oppervlakken krijgen hun natuurlijke kleur terug. Krassen worden door HG meubeline voor lichte houtsoorten gecamoufleerd.

HG meubeline voor lichte houtsoorten royaal in rechte banen aanbrengen en 6-10 uur laten zitten. Breng ondertussen meer product aan op de plaatsen waar het volledig is opgenomen. Veeg aan het einde van de inwerktijd het overtollige product af met een doek. Als het oppervlak in de was is gezet, HG meubeline royaal aanbrengen op lichtgekleurd hout en de zacht geworden waslaag na 2 uur verwijderen.

Kenmerken

Technische kenmerken
Toepassing
HG meubeline laat vlekken en uitgebeten water- en alcoholkringen verdwijnen uit alle lichte houtsoort meubels. Daarnaast krijgen grauwe en verbleekte meubels hun natuurlijke kleur en glans weer terug en zelfs krassen worden gecamoufleerd. Het is een hoogwaardig onderhoudsmiddel voor gebeitste, gelakte, geoliede, onbehandelde of in de was gezette meubels. Voor vlekken en uitgebeten water- en alcoholkringen in donkere houtsoort meubels adviseren wij HG meubeline voor donkere houtsoorten.
Gebruik
Binnen
Inhoud
0,25 l
Verdunning
Gebruiksklaar
Volume
0,25 l
Substantie
Vloeistof
Materiaal van doeloppervlak
Anders
Gebruik
Droge doek
Fysieke kenmerken
Breedte
67 mm
Lengte
14,4 cm
Vorm artikel
Fles
Type dispenser
Fles
Gewicht
0,22 kg
Algemene kenmerken
Merk
HG
Werking
Curatief
Verpakking
Breedte verpakking
Packaging tooltip
6,7 cm
Gewicht verpakking
Packaging tooltip
0,25 kg
Lengte verpakking
Packaging tooltip
6,7 cm
Hoogte verpakking
Packaging tooltip
14,4 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
12690
EAN- / barcode
8711577190637
Leverancierscode
412030103
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Waarschuwing
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H226: Ontvlambare vloeistof en damp.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P210: Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P233: In goed gesloten verpakking bewaren.
Volledig veiligheidsinformatieblad
Transport
Transport icon

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.