HG meubeline voor lichte houtsoorten 250ml

Merk: HG Hubo-referentie: 12690
Kenmerken
  • Merk HG
  • Volume 0,25 l
  • Toepassing HG meubeline laat vlekken en uitgebeten water- en alcoholkringen verdwijnen uit alle lichte houtsoort meubels. Daarnaast krijgen grauwe en verbleekte meubels hun natuurlijke kleur en glans weer terug en zelfs krassen worden gecamoufleerd. Het is een hoogwaardig onderhoudsmiddel voor gebeitste, gelakte, geoliede, onbehandelde of in de was gezette meubels. Voor vlekken en uitgebeten water- en alcoholkringen in donkere houtsoort meubels adviseren wij HG meubeline voor donkere houtsoorten.
Alle kenmerken
10,39
41,56/l

Levering

6,99

Levering binnen 5 werkdagen

Gratis afhalen

Afhalen in je winkel

Aantal

Productinformatie

Omschrijving

HG meubeline voor lichte houtsoorten is een hoogwaardig onderhoudsmiddel voor gebeitste, geoliede, onbehandelde of in de was gezette meubels van ongelakte lichtere houtsoorten zoals bijvoorbeeld grenen. In het hout uitgebeten water-, alcoholkringen en vlekken verdwijnen. Grauwe en verbleekte of verschoten oppervlakken krijgen hun natuurlijke kleur terug. Krassen worden door HG meubeline voor lichte houtsoorten gecamoufleerd.

HG meubeline voor lichte houtsoorten royaal in rechte banen aanbrengen en 6-10 uur laten zitten. Breng ondertussen meer product aan op de plaatsen waar het volledig is opgenomen. Veeg aan het einde van de inwerktijd het overtollige product af met een doek. Als het oppervlak in de was is gezet, HG meubeline royaal aanbrengen op lichtgekleurd hout en de zacht geworden waslaag na 2 uur verwijderen.

Kenmerken

Algemene kenmerken
Merk
HG
Werking
Curatief
Type doeloppervlak
Hout/parket
Technische kenmerken
Volume
0,25 l
Toepassing
HG meubeline laat vlekken en uitgebeten water- en alcoholkringen verdwijnen uit alle lichte houtsoort meubels. Daarnaast krijgen grauwe en verbleekte meubels hun natuurlijke kleur en glans weer terug en zelfs krassen worden gecamoufleerd. Het is een hoogwaardig onderhoudsmiddel voor gebeitste, gelakte, geoliede, onbehandelde of in de was gezette meubels. Voor vlekken en uitgebeten water- en alcoholkringen in donkere houtsoort meubels adviseren wij HG meubeline voor donkere houtsoorten.
Materiaal van Doeloppervlak
Eiken
Gebruik
Binnen
Inhoud
0,25 l
Verdunning
Gebruiksklaar
Gebruik
Droge doek
Substantie
Vloeistof
Fysieke kenmerken
Type dispenser
Anders
Breedte
67 mm
Gewicht
0,211 kg
Lengte
14,4 cm
Verpakking
Breedte verpakking
Packaging tooltip
6,7 cm
Gewicht verpakking
Packaging tooltip
0,25 kg
Lengte verpakking
Packaging tooltip
6,7 cm
Hoogte verpakking
Packaging tooltip
14,4 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
12690
EAN- / barcode
8711577190637
Leverancierscode
412030103
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Waarschuwing
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H226: Ontvlambare vloeistof en damp.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P210: Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P233: In goed gesloten verpakking bewaren.
Volledig veiligheidsinformatieblad
Transport
Transport icon

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.