HG ontkalker espresso- en padkoffiezetapparaten 500ml

Merk: HG Hubo-referentie: 121187
Kenmerken
  • Toepassing Keuken
  • Inhoud 0,5 l
  • Verdunning Nog te verdunnen
  • Merk HG
Alle kenmerken
5,99
11,98/l

Levering

6,99

Levering binnen 5 werkdagen

Gratis afhalen

Afhalen in je winkel

Aantal

Productinformatie

Omschrijving

De HG ontkalker voor espresso- & padkoffiezetapparaten is een ontkalker op basis van citroenzuur, speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van kalkaanslag uit alle soorten espresso- en padkoffiemachines. Deze ontkalker werkt veilig, snel en reukloos en is volledig biologisch afbreekbaar. Bij regelmatig gebruik van HG ontkalker blijft de koffie lekker smaken, behoudt het apparaat zijn snelheid en heeft u bovendien jaren langer plezier van uw espresso- of padkoffiezetapparaat.

Giet 75ml (¾ koffiekopje) HG ontkalker in het waterreservoir en vul dit aan tot 750ml water (10x verdund). Laat deze oplossing 10 minuten inwerken. Zet vervolgens het apparaat aan en laat de vloeistof voor de helft doorlopen. Doe het apparaat uit, laat het product 10 minuten inwerken en laat vervolgens de rest van de vloeistof doorlopen tot het reservoir geheel leeg is. Spoel na de behandeling het apparaat tenminste 3x door met schoon leidingwater.

Plaats bij padkoffiezetapparaten eventueel eerst een padhouder met een gebruikte koffiepad in de machine, zodat eventuele kalkresten hierin opgevangen worden. Op deze manier kan een mogelijke verstopping van de uitstroomopening worden voorkomen. Eén flacon van 500ml is goed voor 6x ontkalken.

Kenmerken

Technische kenmerken
Toepassing
Keuken
Inhoud
0,5 l
Verdunning
Nog te verdunnen
Inwerktijd
15 min
Aantal behandelingen
6
Geschikt voor
Apparaten
Algemene kenmerken
Merk
HG
Verpakking
Breedte verpakking
Packaging tooltip
6,7 cm
Gewicht verpakking
Packaging tooltip
0,6 kg
Lengte verpakking
Packaging tooltip
6,7 cm
Hoogte verpakking
Packaging tooltip
21,1 cm
Fysieke kenmerken
Breedte
67 mm
Gewicht
0,54 kg
Lengte
21,1 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
121187
EAN- / barcode
8711577190491
Leverancierscode
323050103
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Waarschuwing
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P264: Na het werken met dit product de handen grondig wassen. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.
Volledig veiligheidsinformatieblad
Transport
Transport icon

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.