HG reiniger koelkast hygiënisch

Merk: HG Hubo-referentie: 155539
HG reiniger koelkast hygiënisch 1
HG reiniger koelkast hygiënisch 1

1 van 2

Kenmerken
  • Merk HG
  • Toepassing HG hygiënische koelkast reiniger reinigt de binnenkant van elk type koelkast. Deze sneldrogende en frisruikende sprayreiniger is geschikt om snel, streeploos en grondig de koelkast te reinigen. Het is eenvoudig aan te brengen, laat een frisse hygiënische geur achter en afspoelen is niet nodig.
  • Volume 0,5 l
  • Materiaal van doeloppervlak Anders
  • Inwerktijd 2 min
Alle kenmerken
5,19
10,38/l

Levering

6,99

Levering binnen 5 werkdagen

Gratis afhalen

Afhalen in je winkel

Aantal

Productinformatie

Omschrijving

HG hygiënische koelkastreiniger is een sneldrogende, frisruikende sprayreiniger die snel en hygiënisch uw koelkast streeploos reinigt. Maak voor gebruik de koelkast leeg en spray vervolgens het te reinigen oppervlak in. Neem daarna met een schone doek het oppervlak af. Bij hardnekkig, ingedroogd vuil HG hygiënische koelkastreiniger eerst een paar minuten laten intrekken. Naspoelen met water is niet nodig. Dit unieke product is ook geschikt voor het reinigen van de buitenkant van uw koelkast.

Kenmerken

Algemene kenmerken
Merk
HG
Code type doeloppervlak
Kunststof
Technische kenmerken
Toepassing
HG hygiënische koelkast reiniger reinigt de binnenkant van elk type koelkast. Deze sneldrogende en frisruikende sprayreiniger is geschikt om snel, streeploos en grondig de koelkast te reinigen. Het is eenvoudig aan te brengen, laat een frisse hygiënische geur achter en afspoelen is niet nodig.
Volume
0,5 l
Materiaal van doeloppervlak
Anders
Inwerktijd
2 min
Gebruiksinstructies
Voor gebruik dient de koelkast leeg gemaakt te worden. De nippel op de voorzijde een kwartslag draaien. Het te reinigen oppervlak inspuiten met HG hygiënische koelkastreiniger en met een schone doek het vuil opnemen en het oppervlak droogwrijven. Bij hardnekkig, ingedroogd vuil een paar minuten laten inwerken. Naspoelen met water is niet nodig. Niet spuiten op levensmiddelen of in ventilatieopeningen. Ook geschikt voor het reinigen van de buitenkant van de koelkast. Na gebruik de nippel weer een kwartslag draaien (OFF).
Gebruiksklaar
Schurend
Nee
Substantie
Vloeistof
Verpakking
Breedte verpakking
Packaging tooltip
9,4 cm
Gewicht verpakking
Packaging tooltip
0,55 kg
Lengte verpakking
Packaging tooltip
6,7 cm
Hoogte verpakking
Packaging tooltip
24,9 cm
Fysieke kenmerken
Breedte
67 mm
Gewicht
0,47 kg
Lengte
24,9 cm
Code type dispenser
Sprayfles
Referenties en codes
Hubo-referentie
155539
EAN- / barcode
8711577190460
Leverancierscode
335050103
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Waarschuwing
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P264: Na het werken met dit product handen grondig wassen. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.
Volledig veiligheidsinformatieblad
Transport
Transport icon

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.