HG reiniger zonneschermen, dekzeilen en tenten 500ml

Merk: HG Hubo-referentie: 534903
Kenmerken
  • Merk HG
  • Toepassing HG zonnescherm, dekzeil en tentenreiniger reinigt eenvoudig en snel zonneschermen, markiezen, (voor)tenten, strandschermen en canvas (dek)zeilen. Om deze waterdicht te maken, adviseren wij HG waterdicht voor zonnescherm-, dekzeil- en tenten.
  • Volume 0,5 l
  • Materiaal van Doeloppervlak Anders
  • Gebruiksinstructies Verwerken bij windstil weer. De nippel op de voorzijde een kwartslag draaien. Maak het te reinigen oppervlak eerst vochtig met water. Spuit vervolgens de vloeistof gelijkmatig op en borstel deze goed in met een schone borstel of bezem. Laat dit minimaal 5 minuten inwerken, maar voorkom indroging. Bij indrogen het oppervlak plaatselijk bevochtigen met water (bijvoorbeeld met behulp van een plantenspuit). Voorkom hierbij wel dat het product teveel wordt verdund en gaat aflopen. Na het inwerken het oppervlak nogmaals goed borstelen en aansluitend goed afspoelen met water. Na gebruik de nippel weer een kwartslag draaien (OFF).
Alle kenmerken
7,79
15,58/l

Levering

6,99

Levering binnen 5 werkdagen

Gratis afhalen

Afhalen in je winkel

Aantal

Productinformatie

Omschrijving

Met HG zonnescherm-, dekzeil- en tentenreiniger geeft u eenvoudig en snel een opfrisbeurt aan zonneschermen, markiezen, (voor)tenten, strandschermen en canvas (dek)zeilen.
Maak het te reinigen oppervlak eerst vochtig met water. Spuit vervolgens de vloeistof gelijkmatig op en borstel deze goed in met een schone borstel of bezem. Laat dit minimaal 5 minuten laten inwerken, maar voorkom indroging. Na het inwerken het oppervlak nogmaals goed borstelen en aansluitend goed afspoelen met water.

Kenmerken

Algemene kenmerken
Merk
HG
Type doeloppervlak
Zeil
Technische kenmerken
Toepassing
HG zonnescherm, dekzeil en tentenreiniger reinigt eenvoudig en snel zonneschermen, markiezen, (voor)tenten, strandschermen en canvas (dek)zeilen. Om deze waterdicht te maken, adviseren wij HG waterdicht voor zonnescherm-, dekzeil- en tenten.
Volume
0,5 l
Materiaal van Doeloppervlak
Anders
Gebruiksinstructies
Verwerken bij windstil weer. De nippel op de voorzijde een kwartslag draaien. Maak het te reinigen oppervlak eerst vochtig met water. Spuit vervolgens de vloeistof gelijkmatig op en borstel deze goed in met een schone borstel of bezem. Laat dit minimaal 5 minuten inwerken, maar voorkom indroging. Bij indrogen het oppervlak plaatselijk bevochtigen met water (bijvoorbeeld met behulp van een plantenspuit). Voorkom hierbij wel dat het product teveel wordt verdund en gaat aflopen. Na het inwerken het oppervlak nogmaals goed borstelen en aansluitend goed afspoelen met water. Na gebruik de nippel weer een kwartslag draaien (OFF).
Schurend
Inwerktijd
5 min
Gebruiksklaar
Substantie
Vloeistof
Verpakking
Breedte verpakking
Packaging tooltip
9,4 cm
Gewicht verpakking
Packaging tooltip
0,55 kg
Lengte verpakking
Packaging tooltip
6,7 cm
Hoogte verpakking
Packaging tooltip
24,9 cm
Fysieke kenmerken
Breedte
67 mm
Gewicht
0,472 kg
Lengte
24,9 cm
Type dispenser
Sprayfles
Referenties en codes
Hubo-referentie
534903
EAN- / barcode
8711577191252
Leverancierscode
615050103
Veiligheidsinformatie
Signaalwoord
Gevaar
Pictogrammen
Waarschuwingen (H-zinnen)
H318: Veroorzaakt ernstig oogletsel.
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.
Volledig veiligheidsinformatieblad
Transport
Transport icon

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.