HG snel glans roestvrij staal 125ml

Merk: HG Hubo-referentie: 48120
Kenmerken
  • Merk HG
  • Volume 0,13 l
  • Toepassing HG roestvrijstaal snel glans laat roestvrijstaal glanzen als nooit tevoren en is onmisbaar in de keuken. Het is een gebruiksklaar onderhouds- en beschermmiddel dat doffe oppervlakken weer laat glanzen. Bovendien zorgt het er voor dat vuil en vet minder hechten aan het oppervlak, waardoor onderhoud aanzienlijk makkelijker wordt. De speciaal geselecteerde minerale oliën zorgen voor een langdurig resultaat. Het product kan onder andere gebruikt worden op afzuigkappen, schouwen, achterwanden, ovens, koelkasten en magnetrons.
Alle kenmerken
9,09
72,72/l

Gratis levering

Levering binnen 5 werkdagen

Gratis afhalen

Afhalen in je winkel

Aantal

Productinformatie

Omschrijving

HG roestvrijstaal snel glans is een gebruiksklaar onderhouds- en beschermmiddel dat doffe oppervlakken weer laat glanzen en er bovendien voor zorgt dat vuil en vet minder hechten aan het oppervlak. De speciaal geselecteerde minerale oliën zorgen voor een langdurig resultaat. HG roestvrijstaal snel glans kan gebruikt worden op afzuigkappen, schouwen, achterwanden en dergelijke.

Het materiaal dient eerst vetvrij gemaakt te worden met bijvoorbeeld HG vetweg en aansluitend droog gewreven worden. Vervolgens een paar druppels op een pluisvrije en droge doek druppelen en het oppervlak hier gelijkmatig mee inwrijven. Voor nog meer glans, eventueel na 2 minuten drogen, nogmaals heel lichtjes uitwrijven met een schone droge doek.

Kenmerken

Algemene kenmerken
Merk
HG
Type doeloppervlak
RVS
Werking
Beschermend
Gewicht
0,097 kg
Lengte
15,1 cm
Breedte
34 mm
Technische kenmerken
Volume
0,13 l
Toepassing
HG roestvrijstaal snel glans laat roestvrijstaal glanzen als nooit tevoren en is onmisbaar in de keuken. Het is een gebruiksklaar onderhouds- en beschermmiddel dat doffe oppervlakken weer laat glanzen. Bovendien zorgt het er voor dat vuil en vet minder hechten aan het oppervlak, waardoor onderhoud aanzienlijk makkelijker wordt. De speciaal geselecteerde minerale oliën zorgen voor een langdurig resultaat. Het product kan onder andere gebruikt worden op afzuigkappen, schouwen, achterwanden, ovens, koelkasten en magnetrons.
Substantie
Vloeistof
Materiaal van Doeloppervlak
Staal
Inhoud
0,13 l
Verdunning
Gebruiksklaar
Gebruik
Droge doek
Fysieke kenmerken
Type dispenser
Anders
Inwerktijd
2 min
Verpakking
Breedte verpakking
Packaging tooltip
5,7 cm
Gewicht verpakking
Packaging tooltip
0,12 kg
Lengte verpakking
Packaging tooltip
3,4 cm
Hoogte verpakking
Packaging tooltip
15,1 cm
Referenties en codes
Hubo-referentie
48120
EAN- / barcode
8711577190965
Leverancierscode
482012303
Veiligheidsinformatie
Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen)
P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.
Volledig veiligheidsinformatieblad
Transport
Transport icon

Als je dit product bestelt met Click&Collect, kan je gratis een bestelwagen reserveren voor het transport. Dit doe je na het plaatsen van de bestelling op de bevestigingspagina.